Arka Gdynia - Wisła Kraków. Kibice e-maile piszą. Klub...
Arka Gdynia, jeśli pokona Wisłę Kraków, zostanie liderem Betclic 1. Ligi. Początek gry na stadionie przy...
Znaleziono 28 artykułów
Arka Gdynia, jeśli pokona Wisłę Kraków, zostanie liderem Betclic 1. Ligi. Początek gry na stadionie przy...
Arka Gdynia już 28 lutego może zostać liderem Betclic 1. Ligi co najmniej na trzy dni. - Nie ma to żadnego...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
Arka Gdynia zakończyła passę 10 meczów bez porażki w Fortuna 1. Lidze, ale ta na stadionie przy ul....
Michał Borecki w latach 2013-16 grał w drużynach Lazio Rzym. Z jego znajomości języka włoskiego korzysta...
- Był to dobry mecz w większości na boisku rywala i jestem z tego zadowolony - podsumował Szymon Grabowski,...
Lechia Gdańsk pokonała na wyjeździe Znicz Pruszków 2:0 (1:0) w 21. kolejce Fortuna 1. Ligi. Zwycięstwo...
- Analizując tamtą rundę i chcąc dalej iść w progresie, to nie możemy się zastanawiać, czy gramy u siebie,...
Rifet Kapić, który pauzował z powodu kartek oraz Dawid Bugaj, mający przed tygodniem kłopoty zdrowotne,...
Arka Gdynia w wyjazdowym meczu w GKS Katowice zamierza zdobyć tytuł mistrza półmetka Fortuna 1. Ligi, o ile...
Arka Gdynia będzie mistrzem półmetka Fortuna 1. Ligi, jeśli wygra w Katowicach, a nawet remis lub porażka...
Lechia Gdańsk zagra z Wisłą Kraków w piątek, 10 listopada o godzinie 20:30 w odświętnej scenerii. Piłkarzy...
- Uśmiecham się, jak czytam w internecie, co z tymi transferami? To jest fajne. To jest ogólnie rewelacja,...
- Byłem zaskoczony. W piątek podpisałem kontrakt, wziąłem udział w dwóch treningach i od razu mecz. Myślę,...
Lechia Gdańsk wygrała na Polsat Plus Arenie ze Zniczem Pruszków 1:0 (1:0) w 4. kolejce Fortuna 1. Ligi i...
18 maja 2008 roku Maciej Rogalski dał Lechii Gdańsk zwycięstwo 1:0 nad Zniczem Pruszków, którego wówczas...
Lechia Gdańsk nic nie zyskała w Najwyższej Komisji Odwoławczej PZPN. Na meczu ze Zniczem Pruszków, który...
Lechia Gdańsk pokonała na wyjeździe II-ligową Olimpię Grudziądz 1:0 (0:0) i awansowała do 1/8 finału...