Karol Czubak Ligowcem Maja. Napastnik Arki Gdynia...
Karol Czubak został Ligowcem Maja. To nagroda za tytuł króla strzelców Fortuna 1. Ligi, nawiązanie do...
Znaleziono 12 artykułów
Karol Czubak został Ligowcem Maja. To nagroda za tytuł króla strzelców Fortuna 1. Ligi, nawiązanie do...
Karol Czubak został królem strzelców zaplecza ekstraklasy, a strzelone przez niego 21 goli to najlepszy...
Dusan Kuciak przeciwko Miedzi Legnica rozegrał dwusetny mecz w barwach Lechii Gdańsk. W następnej kolejce...
Niestety, Iviego Lopeza nie dogonię. Jestem przeambitny i zawsze chcę być najlepszy. Mam nadzieję, że na...
Lechia Gdańsk udała się na dwutygodniową przerwę w rozgrywkach PKO BP Ekstraklasa na 4. miejscu. W...
Dusan Kuciak otrzymał tytuł Ligowca Października. Bramkarz Lechii Gdańsk sięga po to wyróżnienie już po raz...
Dusan Kuciak ustanowił rekord ekstraklasy pod względem liczby występów zagranicznych piłkarzy, a było ich...
Flavio Paixao umacnia się nie tylko na prowadzeniu w klasyfikacji najskuteczniejszych piłkarzy...
Flavio Paixao potrzebuje dziesięciu goli, aby pobić rekord Bogdana Adamczyka i zostać najlepszym strzelcem...
Flavio Paixao zakończył miniony sezon ekstraklasy 50. bramką strzelą na najwyższym szczeblu rozgrywek w...
Choć żaden piłkarz w historii nie strzelił dla Lechii Gdańsk tylu bramek w jednym sezonie ekstraklasy co...
Grzegorz Kuświk osiągnął 50 goli w ekstraklasie. W Lechii Gdańsk zdobył ich 17, a wcześniej strzelał dla...