Emocje w niższych ligach. Jaguar Gdańsk i Bałtyk Gdynia...
Dużo goli i emocji zafundowali trójmiejscy piłkarze w 24. kolejce IV ligi. Energa Bałtyk Gdynia wygrał na...
Znaleziono 33 artykuły
Dużo goli i emocji zafundowali trójmiejscy piłkarze w 24. kolejce IV ligi. Energa Bałtyk Gdynia wygrał na...
Lechia Gdańsk zagra w 11. kolejce Fortuna 1. Ligi o dwa cele. Zmniejszenie strat przed ligową przerwą do...
- Było to dobre widowisko I-ligowe, bazujące na walce. Jestem bardzo dumny z moich zawodników, z tego jak...
Drużyna Tylko Lechia Gdańsk w pierwszym meczu w historii klubu wygrała z zespołem Respect Przejazdowo 4:3...
- Chciałem osiągnąć jeszcze jeden cel - tytuł mistrza Polski, a to był najgorszy rok dla klubu i dla mnie...
Lechia Gdańsk 10 kwietnia o godzinie 15 rozpocznie mecz na wyjeździe z Jagiellonią Białystok w ramach 27....
Łukasz Zwoliński strzelił dla Lechii Gdańsk 39 goli w 92 oficjalnych meczach: 31 w ekstraklasie, 6 w...
Dusan Kuciak zaliczył 117. mecz w ekstraklasie bez straconego gola. Jednak w niedzielę, 30 października...
Gdy Lechia Gdańsk jako pierwsza w tym sezonie zdobywała bramkę, nie przegrała żadnego z 11 takich meczów....
Lechia Gdańsk w 4 ostatnich meczach straciła aż 11 goli. Dusan Kuciak jest wściekły, choć pamięta, że były...
- Lukas Podolski nie zrobi niczego, czego jeszcze nie widziałem. Choć nie znam go osobiście, to oglądałem...
Arka Gdynia zmierzy się na wyjeździe z II-ligowym GKS Bełchatów w środę, 29 września, o godz. 15. Stawką...
Michał Nalepa to najczęściej karany piłkarz w ekstraklasie. W 9 meczach otrzymał 6 żółtych kartek, a do...
Lechia Gdańsk jest wśród drużyn, które najszybciej tracą gole w tym sezonie w ekstraklasie. Przez pół...
Gole z przewrotki, gra bez "napinki", powroty przy wynikach 0:4, niespodzianki i zawody. Tak można...
- Jeśli chodzi o pierwsze mecze po pandemii, miałem lekki problem z kolanem, ale zgłosiłem trenerowi, że...
Lechia Gdańsk zagra z Górnikiem Zabrze w 13. kolejce ekstraklasy. Początek gry na Stadionie Energa Gdańsk...
16 października w Gdyni odbędzie się mecz kończący eliminacje młodzieżowych mistrzostw Europy w grupie...
- W dalszej kolejność należy dołożyć trochę artyzmu, by gra była nie tylko efektywna, ale i efektowna -...
- Nie będę opowiadał, że chłopak wybroni nam mecz, ale przecież tak się może zdarzyć. Każdy ma swoje szanse...