Lechia Gdańsk. Marcin Kaczmarek spokojniejszy, Piotr...
- Cieszę się, że będziemy mieli kilka spokojniejszych dni do najbliższego meczu u siebie - powiedział...
Znaleziono 25 artykułów
- Cieszę się, że będziemy mieli kilka spokojniejszych dni do najbliższego meczu u siebie - powiedział...
Egzon Kryeziu przez blisko dwa lata rozegrał w Lechii Gdańsk zaledwie dziesięć spotkań. Ostatnio jednak...
Kristers Tobers ma za sobą zwariowany rok. Przyszedł do Lechii Gdańsk na wypożyczenie i jako środkowy...
Lechia Gdańsk zagra na wyjeździe z Lechem Poznań w półfinale Pucharu Polski. Spotkanie odbędzie się 7 lub 8...
Lechia Gdańsk trenuje i sparuje w Turcji. Oprócz nowych piłkarzy w składzie Piotra Stokowca, o poprawę...
Trzy złote, jeden srebrny, dwa brązowe medale mistrzostw Polski oraz dwa krajowe puchary i Superpuchar...
- Mam nadzieję, że przekonałem do siebie trenera - mówi Patryk Lipski, który w dwóch ostatnich meczach...
Lechia Gdańsk zagra u siebie z Piastem Gliwice w 1/4 finału Totolotek Puchar Polski. Spotkanie odbędzie się...
Lechia Gdańsk zagra u siebie z Zagłębiem Lubin w 1/8 finału Totolotek Puchar Polski. Takiego meczu na...
Dopiero 15. gol strzelony w tym sezonie przez Lechię Gdańsk należał do obrońcy. Michał Nalepa w spotkaniu z...
Broendby IF Kopehnaga pokonała w dwumeczu Inter Turku 4:3 i będzie rywalem Lechii Gdańsk w II rundzie...
- W Gdańsku czuję się jak w domu, są wstępne rozmowy o nowym kontrakcie - przyznaje Joao Nunes, którego...
Arka Gdynia Zbigniewa Smółki strzela, ale i traci więcej goli niż drużyny, które prowadzili w jesienią 2016...
Po raz pierwszy od 9 lat Arka Gdynia zmieniła Lechię Gdańsk na szczycie piłkarskiego rankingu Trójmiasta....
Simeon Sławczew jest nieodzownym piłkarzem dla Lechii Gdańsk. W meczach z udziałem Bułgara biało-zieloni...
Piłkarze Lechii Gdańsku już po 19 kolejkach mają więcej punktów i zwycięstw niż w całym poprzednim sezonie...
"Lechia Gdańsk powinna wykorzystać szansę jaka się jej nadarzyła, by awansować do walki o europejskie...
Stojan Vranjes zwyciężył w siódmym notowaniu na najlepszego piłkarza Jedenastki Kolejki. Dla pomocnika...
Piotr Wiśniewski, tak jak i Lechia, próbuje odnaleźć formę z początku sezonu. Doskonała okazja na...
Andrzej Juskowiak został członkiem zarządu Lechii Gdańsk. W klubie ma odpowiadać za sprawy sportowe. -...