Stal Stalowa Wola - Arka Gdynia 2:2, karne 2:3. Paweł... LIVE!
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
Znaleziono 25 artykułów
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Puchar Polski 2024/25 to jedyne rozgrywki, w których w tym sezonie może dojść do derbów pomiędzy...
- Tego jeszcze nie wiem. Chciałbym poznać plan na kolejny sezon i zastanowić się, czego tak naprawdę chcę....
- Chcemy zajść jak najdalej w Pucharze Polski. Na Legię Warszawa wystawię na ten moment optymalny skład -...
Arka Gdynia już w pierwszej rundzie została wyeliminowana z rozgrywek Fortuna Puchar Polski w sezonie...
- W Lechii Gdańsk większość zawodników kończyła trening i wracała do rodzin. Ja byłem sam, nawet nie miałem...
Bałtyk Gdynia przegrał z II-ligową Olimpią Elbląg 0:3 (0:2) w meczu 1/32 finału Fortuna Pucharu Polski....
Bałtyk Gdynia podejmie Olimpię Elbląg w 1/32 finału Fortuna Pucharu Polski. Na szczeblu centralnym zagra po...
Ryszard Tarasiewicz podjął kontrowersyjną decyzję. Gdy za kartki pauzował Arkadiusz Kasperkiewicz,...
Arka Gdynia ma przed sobą 16 dni, które w dużej mierze zweryfikują jej cele i aspiracje na ten sezon w...
Jerzy Tomal strzelił pierwszego gola w oficjalnych meczach rozgrywek seniorów. Od razu stał się nowym...
Arka Gdynia awansowała do 1/8 finału Fortuna Puchar Polski po zwycięskim golu w 94. minucie. Lechia Gdańsk...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Fortuna Puchar Polski już w 1/16 finału. Do sensacji doszło w Nowym...
Arka Gdynia awansowała do 1/8 finału Fortuna Puchar Polski. Ryszard Tarasiewicz do meczu z 10. drużyną...
- Puchar Polski to najkrótsza droga do Europy. Jedziemy wygrać i zrobić swoją robotę - zapowiada Łukasz...
Arka Gdynia o awans do 1/8 finału Fortuna Puchar Polski zagra na wyjeździe z Lechią Zielona Góra. Będzie...
Arka Gdynia rozbiła II-ligowy GKS Bełchatów 5:0 (3:0) i awansowała do 1/16 finału Fortuna Pucharu Polski....
Arka Gdynia zmierzy się na wyjeździe z II-ligowym GKS Bełchatów w środę, 29 września, o godz. 15. Stawką...
Lechia Gdańsk pokonała na wyjeździe Jagiellonię Białystok 3:1 (2:0) i awansowała do 1/16 finału Fortuna...