Aluron CMC Warta Zawiercie - Trefl Gdańsk. Damian Kogut...
W sobotę, 8 lutego o godzinie 14:45 siatkarze Trefla zagrają na wyjeździe z wicemistrzami Polski w raach...
Znaleziono 75 artykułów
W sobotę, 8 lutego o godzinie 14:45 siatkarze Trefla zagrają na wyjeździe z wicemistrzami Polski w raach...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
Trefl Gdańsk pokonał Aluron CMC Warta Zawiercie 3:2 (18:25, 26:24, 24:26, 25:22, 15:12). Sukces gospodarzy...
Już po raz drugi w tym sezonie w Ergo Arenie będzie można oglądać siatkarskie gwiazdy z medalistami Igrzysk...
- Myślałem, że w kolejnych sezonach będziemy mogli powalczyć o coś więcej, może o medale, mistrza lub w...
Energa Wybrzeże Gdańsk przedstawiła awizowany skład na wyjazdowy mecz z #OrzechowaOsada PSŻ Poznań. Nie...
W tym tygodniu szykują się dwa siatkarskie hity w Ergo Arenie z udziałem najlepszych drużyn w Polsce....
- Otrzymałem zaufanie, w górę poszła też pewność siebie. Dzięki temu się rozwinąłem i mogłem pokazać...
Mikołaj Sawicki, siatkarz Trefla Gdańsk oraz Słoweniec Nejc Zmavc, piłkarz ręczny Energi Wybrzeża Gdańsk...
Po raz dwunasty wybierzecie Najlepszego Ligowca Roku w Trójmieście. Głosowanie ruszy w poniedziałek, 15...
VBW Arka Gdynia jest w trakcie gorącego okresu, bo w trakcie pięciu tygodni rozgrywa aż 12 meczów, w tym...
Barbora Wrzesiński została Ligowcem Grudnia 2023. Koszykarka VBW Arki Gdynia zebrała od was najwyższą...
Bezpośredni awans Wisła Kraków, mam nadzieję, że z Arką Gdynia. Trzecia drużyna to niespodzianka. Może...
Wojciech Łobodziński został Ligowcem Listopada 2023. To nagroda dla trenera Arki Gdynia za passę dziewięciu...
- Myślę, że nie trzeba. Każdy zdaje sobie sprawę z rangi tego wydarzenia. Powiem więcej, że wręcz staramy...
Olaf Kobacki został Ligowcem Października 2023. To nagroda dla 22-latka Arki Gdynia za miano najlepszego...
Julia Bazan, jako Ligowiec Miesiąca, odpowiedziała na pytania czytelników. Mówi m.in. o lawinie zdarzeń,...
- Zawsze można mówić, że chce się bić o mistrza Polski, ale trzeba realnie patrzeć na możliwości finansowe....
Julia Bazan została Ligowcem Miesiąca. Koszykarka VBW Arki Gdynia, która występowąła w tej drużynie także...
- Jeśli będą chcieli się nauczyć to z chęcią to zrobię, ale może być też tak, że po zwycięstwie zatańczę ją...