Trefl Gdańsk - Jastrzębski Węgiel. Tomasz Fornal i inne...
Tomasz Fornal w towarzystwie aż siedmiu olimpijczyków, w tym dwóch francuskich mistrzów zawita w niedzielę,...
Znaleziono 79 artykułów
Tomasz Fornal w towarzystwie aż siedmiu olimpijczyków, w tym dwóch francuskich mistrzów zawita w niedzielę,...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
Trefl Gdańsk pokonał Aluron CMC Warta Zawiercie 3:2 (18:25, 26:24, 24:26, 25:22, 15:12). Sukces gospodarzy...
Już po raz drugi w tym sezonie w Ergo Arenie będzie można oglądać siatkarskie gwiazdy z medalistami Igrzysk...
Trefl Gdańsk przegrał z drużyną ZAKSA Kędzierzyn-Koźle 0:3 (26:28, 22:25, 23:25) w 5. kolejce PlusLigi. MVP...
Aż do 4. kolejki PlusLigi sezonu 2024/25 przyszło poczekać na pierwszy mecz siatkarzy Trefla Gdańsk w Ergo...
- Myślałem, że w kolejnych sezonach będziemy mogli powalczyć o coś więcej, może o medale, mistrza lub w...
Trefl Gdańsk przystępuje do walki o piąte miejsce w PlusLidze. Powalczy o nie w dwumeczu z Bogdanką LUK...
Trefl Gdańsk zakończył budowanie składu na sezon 2024/25 na kolejnej pozycji. Znamy już komplet środkowych...
Trefl Gdańsk nie zaskoczył przy obsadzie pozycji rozgrywających na sezon 2024/25. Nowy kontrakt otrzymał...
Trefl Gdańsk zostawia ostatnie miejsce na przyjęciu dla siatkarskiej gwiazdy. Szuka jej nawet w Japonii....
Trefl Gdańsk po pięciosetowych thrillerach w Ergo Arenie, w 26. kolejce PlusLigi zagra na wyjeździe z...
Trefl Gdańsk nie dokona hitowego transferu i nie pozyska Georga Grozera. Na ostatniej prostej zadecydowały...
Trefl Gdańsk na zakończenie 20. kolejki PlusLigi w bezpośrednim starciu bronić będzie 5. miejsca w tabeli...
Trefl Gdańsk już przechodzi rozbiórkę, choć nie dotarliśmy nawet do półmetka sezonu zasadniczego. Z klubem...
Trefl Gdańsk bardzo zaskoczył w ostatnim meczu z PSG Stalą Nysa. Był faworytem, a już zwłaszcza przy...
Trefl Gdańsk przegrał na wyjeździe z PSG Stalą Nysa 0:3 (22:25, 20:25, ) w 12. kolejce PlusLigi....
Trefl Gdańsk zmierzy się na wyjeździe z PSG Stalą Nysa w meczu 12. kolejki PlusLigi. To spotkanie, w którym...
Trefl Gdańsk pokonał u siebie Grupę Azoty ZAKSA Kędzierzyn-Koźle 3:0 (25:20, 25:20, 25:21) w 11. kolejce...
Mecz Trefla Gdańsk z Grupą Azoty Kędzierzyn-Koźle ma przyciągnąć największą frekwencję od czasu pandemii....