Ministerstwo obrony pomoże w remoncie estakady...
Remont estakady Kwiatkowskiego został oficjalnie wskazany przez Ministerstwo Obrony Narodowej jako...
Znaleziono 27 artykułów
Remont estakady Kwiatkowskiego został oficjalnie wskazany przez Ministerstwo Obrony Narodowej jako...
"Małe Chiny w środku Gdyni", działania służb, a może jedynie brutalna rywalizacja gigantów na portowym...
Ministerstwo Finansów pracuje nad poszerzeniem zasięgu terytorialnego działania naczelników urzędów...
Sytuacja PGZ Stoczni Wojennej oraz Stoczni Nauta jest trudna - przyznał resort aktywów państwowych w...
BP, Total, Shell, MOL, a może lokalna firma z branży naftowej wraz z partnerem zagranicznym? Jak na razie...
Półkolonie w siodle, wakacje na zamku, z tańcem, wrotkarskie, nauka programowania, artystyczne, warsztaty...
Od 6 maja można otwierać żłobki i przedszkoli, ale decyzja o tym należy do właściciela placówki - w...
Od spotkań i szkoleń dla początkujących w biznesie przez konferencje na temat palących problemów. W tym...
Rusza Forum Wizja Rozwoju - największe wydarzenie gospodarcze w Polsce Północnej. W dniach 25-26 czerwca...
20 maja Dar Młodzieży ruszy w Rejs Niepodległości dookoła świata. Na żaglowcu wypłynie etapami kilkuset...
- Zarząd Morskiego Portu Gdynia został poinformowany, że przebudowa estakady Kwiatkowskiego i budowa OPAT...
Remontowa Shipbuilding, DNV GL Poland oraz Wydział Mechaniczny Politechniki Gdańskiej to laureaci "Złotej...
Resort obrony chce większych uprawnień i nadzoru nad spółkami umieszczonymi w rejestrze firm o szczególnym...
Budynek, przy ul. Portowej 15 , w którym swoją główną siedzibę mają gdyńscy policjanci - niszczeje. Co...
Gotowe są trzy koncepcje przebiegu nowej drogi łączącej tereny portowe z Obwodnicą Trójmiasta . Wariant...
Kres największej w północnej Polsce giełdy samochodowej staje się faktem. Po ponad 20 latach wielki bazar...
- Nie jestem członkiem żadnej partii politycznej. Nie znałam się wcześniej z szefem agencji. Przyjęto mnie...
Konsorcjum Stoczni Remontowej Nauta i Morskiej Stoczni Remontowej Gryfia, należących do grupy MARS...
Program Mobilizacji Gospodarki to tajny plan na wypadek wojny. Jest tak tajny, że o jego szczegółach nie...
Szef Inspektoratu Uzbrojenia podpisał dwie ostatnie umowy na dokończenie budowy patrolowca ORP "Ślązak"...