Arka Gdynia po awansie w Pucharze Polski. Słowo klucz -...
- Naszym celem był awans do kolejnej rundy i ten cel finalnie osiągnęliśmy. Jesteśmy szczęśliwi, bo dalej...
Znaleziono 36 artykułów
- Naszym celem był awans do kolejnej rundy i ten cel finalnie osiągnęliśmy. Jesteśmy szczęśliwi, bo dalej...
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
Miedź Legnica i Lechia Gdańsk przed rokiem razem opuściły PKO BP Ekstraklasę. W niedzielę, 26 maja o...
- Gratuluję Lechowi Poznań zasłużonego awansu - powiedział Wojciech Łobodziński po porażce Arki Gdynia z...
Tej klasy rywala nie było przy ul. Olimpijskiej od marca 2022 roku, gdy Arka Gdynia mierzyła się o...
- Nie powiem, że to nie jest problem. Wielki nie jest, ale jest. Próbujemy zaradzić, rozmawialiśmy o tym w...
Arka Gdynia pokonała na wyjeździe II-ligową Polonię Bytom 3:1 (1:0, 1:1), a awans do 1/8 finału Fortuna...
Ponad 10 lat kibice Polonii Bytom i Arki Gdynia czekali na ponowny mecz przyjaźni między tymi klubami. W...
Arka Gdynia wylosowała II-ligową Polonię Bytom w 1/16 finału Fortuna Pucharu Polski. Mecz rozegra na...
"Puchar Polski wróci do nas też" - śpiewają kibice Arki Gdynia na każdym meczu. Te marzenia trzeba odłożyć...
Arka Gdynia już w pierwszej rundzie została wyeliminowana z rozgrywek Fortuna Puchar Polski w sezonie...
- W Lechii Gdańsk większość zawodników kończyła trening i wracała do rodzin. Ja byłem sam, nawet nie miałem...
Bałtyk Gdynia przegrał z II-ligową Olimpią Elbląg 0:3 (0:2) w meczu 1/32 finału Fortuna Pucharu Polski....
Arka Gdynia dokonała 4. transferu, a po raz drugi z rzędu sięgnęła po piłkarza spadkowicza z ekstraklasy,...
Ryszard Tarasiewicz najwyraźniej nauczył Arkę Gdynia jak ma wygrywać jako faworyt w meczach domowych...
- Logicznie, że wszyscy oczekują łatwego zwycięstwa. Wiemy, że może tak być, ale nie musi. Po dwóch...
- Cieszą te bramki, bo "zaciąłem się" na kilka spotkań. Popełniłem też duży błąd. Sprokurowałem rzut karny,...