Arka Gdynia nie dowiozła wygranej, ale ma jednego rywala...
- Wracamy nie w pełni usatysfakcjonowani. Przed nami bardzo ważne spotkanie z Bruk-Betem Termaliką...
Znaleziono 27 artykułów
- Wracamy nie w pełni usatysfakcjonowani. Przed nami bardzo ważne spotkanie z Bruk-Betem Termaliką...
Arka Gdynia niespodziewanie oddała punkty drużynie, która do 30. kolejki przystępowała z ostatniego miejsca...
Arka Gdynia zapewni sobie awans do PKO BP Ekstraklasy już w 30. kolejce, jeśli powiększy przewagę nad 3....
Arka Gdynia po wygranej na wyjeździe nad Ruchem Chorzów 1:0 co najmniej do poniedziałku, 10 marca została...
Arka Gdynia została nowym liderem Betclic 1. Ligi. Na szczycie tabeli będzie co najmniej do ostatniego...
Arka Gdynia już 28 lutego może zostać liderem Betclic 1. Ligi co najmniej na trzy dni. - Nie ma to żadnego...
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
- Mecz z Wartą Poznań pokazał, że mamy potencjał na ławce. Na Puchar Polski ze Stalą Stalowa Wola należy...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
Arka Gdynia zremisowała z Ruchem Chorzów 1:1 (0:1) w 6. kolejce Betclic 1. Ligi. Dla gospodarzy to trzeci...
Arka Gdynia ugości Ruch Chorzów w czwartek, 22 sierpnia o godzinie 19. Mecz 6. kolejki Betclic 1. Ligi ma...
Miedź Legnica i Lechia Gdańsk przed rokiem razem opuściły PKO BP Ekstraklasę. W niedzielę, 26 maja o...
Lechia Gdańsk pojechała po dwa zwycięstwa. W czwartek, 28 września o godzinie 21 zmierzy się z Wisła w...
- Grupę mamy naprawdę zwartą, fajną. W lepszej szatni nie byłem, jeśli chodzi o atmosferę. Jedynie czego...
Arka Gdynia przegrała u siebie z Ruchem Chorzów 0:2 (0:2). Tym samym rywale wrócili na fotel wicelidera...
- Hanysy na pewno są charakterne - podkreśla Ryszard Wieczorek, który sam wywodzi się ze Śląska. Według...
Arka Gdynia zawodzi w meczach u siebie, ale w 24. kolejce zagra na wyjeździe z drużyną, która w domowych...
Nie tylko w piłce nożnej zwykło się mawiać, że bilans musi "wyjść na zero". W przypadku domowych meczów...
- Bez względu na to, co będzie się działo w sektorze gości, nie zdeprymuje mnie to. Wydaje mi się, że...