Mecze ligowe zgodnie z planem, mimo żałoby narodowej....
Centralne i wojewódzkie władze piłkarskie podjęły decyzje, że mimo ogłoszonej żałoby narodowej, zaplanowane...
Znaleziono 38 artykułów
Centralne i wojewódzkie władze piłkarskie podjęły decyzje, że mimo ogłoszonej żałoby narodowej, zaplanowane...
Reprezentacja Polski w rugby 15-osobowym wygrała na wyjeździe ze Szwecją 29:25 (12:13). Biało-czerwoni...
Reprezentacja Polski pokonała na wyjeździe Luksemburg 33:10 (6:10). Tym samym na decydujący mecz o 1....
Reprezentacja Polski pokonała na Narodowym Stadionie Rugby w Gdyni Chorwację 58:27 (32:10) w ostatnim...
W trzecim meczu w ramach Rugby Europe Trophy Polska zmierzy się z Chorwacją 22 lutego 2025 r. o godz. 16 na...
- Diety nie wyrównują nawet tych pieniędzy, które tracimy, bo są niższe niż te, które otrzymujemy w pracy....
Polska pokonała na wyjeździe Czechy 22:15 (9:8) w drugim meczu Rugby Europe Trophy sezonu 2024/25....
W sobotę, 16 listopada, reprezentacja Polski w rugby pod wodzą Kamila Bobryka i Tomasza Stępnia rozegra na...
Dziewięciu trójmiejskich rugbistów zostało powołanych do reprezentacji Polski na mecz Rugby Europe Trophy z...
Ogniwo Sopot już na trzy kolejki przed zakończeniem sezonu zasadniczego może praktycznie zapewnić sobie...
Reprezentacja Polski będzie kontynuować przygodę w Rugby Europe Championship w Gdyni. 5 marca o godzinie 20...
Reprezentacja Polski zagra z Belgią w 3. kolejce Rugby Europe Championship w sobotę, 18 lutego o godzinie...
Polska zagra z Portugalią w sobotę, 11 lutego o godzinie 11:45 na Narodowym Stadionie Rugby w Gdyni przy...
Lechia Gdańsk zajęła ostatnie, 4. miejsce w trzecim turnieju o mistrzostwo Polski w sezonie 2021/22 w rugby...
W 10. kolejce ekstraligi rugby w Trójmieście w sobotę, 12 marca odbędą się dwa mecze. O godzinie 13 Lechia...
Polska pokonała Szwajcarię 37:25 (21:14) w trzecim meczu Rugby Europe Trophy. Biało-czerwoni zdobyli punkt...
Polska wygrała z Niemcami 21:16 (3:13) w meczu 2. kolejki rozgrywek Rugby Europe Trophy. Zwycięstwo na...
- Odkąd jestem w kadrze, nie widziałem takiego zaangażowania i motywacji. Chcę jeszcze coś ugrać z drużyną...
Lechia Gdańsk wygrała w II turnieju mistrzostw Polski seniorów rugby 7, rozgrywanym na stadionie przy al....
Mistrzostwa Europy U-18 rugby w siedmioosobowej odmianie w Gdańsku były udane zarówno dla reprezentacji...