Arka Gdynia nie może znów tego zepsuć? Ma więcej punktów...
Arka Gdynia ma obecnie o 6 punktów więcej niż po 26. kolejkach poprzedniego sezonu. Natomiast jej przewaga...
Znaleziono 72 artykuły
Arka Gdynia ma obecnie o 6 punktów więcej niż po 26. kolejkach poprzedniego sezonu. Natomiast jej przewaga...
Arka Gdynia wylosowała Piasta Gliwice w 1/16 finału Pucharu Polski. Mecz rozegra u siebie, przy ul....
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
Puchar Polski 2024/25 to jedyne rozgrywki, w których w tym sezonie może dojść do derbów pomiędzy...
Arka Gdynia nie zatrzymała legendy. Marcus zakończył 11-letnią karierę z klubem. Otrzymał propozycję...
- Jestem w Arce Gdynia już 33 lata. To nie tylko praca, ale styl życia. Nigdy nie byłem pracownikiem...
Arka Gdynia ma okazję potwierdzić, że pod batutą Ryszarda Tarasiewicza słynie z doskonałego przygotowania...
- Zawodnicy nigdy nie otrzymywali ode mnie takiego sygnału, czy odczucia, aby 1:0 dowieźć do końca. Po...
Fortuna 1. Liga opublikowała pełny terminarz rozgrywek na sezon 2022/23. Arka Gdynia na inaugurację zagra...
Arka Gdynia pozostaje na trzeci rok w Fortuna 1. Liga. Sezon dla podopiecznych Ryszarda Tarasiewicza okazał...
Arka Gdynia pobiła historyczny rekord klubu w liczbie goli strzelonych w jednym sezonie na zapleczu...
- Absolutnie nie powinno być żadnych symptomów, aby martwić się na przyszłość. Trzeba wrócić do tego, co...
Arka Gdynia ma przed sobą 16 dni, które w dużej mierze zweryfikują jej cele i aspiracje na ten sezon w...
Arka Gdynia potrzebuje zdobyć 25 punktów, aby objąć 1. miejsce w tabeli wszech czasów drużyn, które...
Arka Gdynia zaangażowała kolejnego piłkarza z Hiszpanii. Antonio Segura Gonzalez podpisał kontrakt do 30...
Arka Gdynia musi poczekać na występy dwóch nowych piłkarzy. Hubert Adamczyk dopiero rozpoczął treningi z...
Arka Gdynia pozyskała czwartego piłkarza i po raz trzeci zdecydowała się na ofensywnego pomocnika. Nestor...
Arka Gdynia rozpocznie rozgrywki Fortuna 1. liga 31 lipca lub 1 sierpnia. Na inaugurację zagra u siebie z...
ArkaArka Gdynia traci piłkarzy, którzy strzelili dla niej najwięcej goli w sezonie 2020/21. Jednak nie jest...
Arka Gdynia wciąż goni miejsca premiowane bezpośrednim awansem do ekstraklasy, ale już nie musi oglądać się...