Torus Wybrzeże Gdańsk o europejskie puchary i na pomoc...
Torus Wybrzeże Gdańsk w ostatnich pięciu kolejkach PGNiG Superligi walczyć będzie o 4. miejsce, które...
Znaleziono 34 artykuły
Torus Wybrzeże Gdańsk w ostatnich pięciu kolejkach PGNiG Superligi walczyć będzie o 4. miejsce, które...
Torus Wybrzeże Gdańsk przegrał na wyjeździe z Górnikiem Zabrze 30:32 (15:15) w 21. kolejce PGNiG Superligi...
Torus Wybrzeże Gdańsk rozgrywa najlepszy sezon pod względem wyników i frekwencji od lat. W klubie nie...
8 marca o godzinie 18 w Ergo Arenie polscy piłkarze ręczni zmierzą się z Francją. Stawką meczu z mistrzami...
Znamy skład reprezentacji Polski na mecz z wicemistrzami świata, który 8 marca o godzinie 18 rozpocznie się...
- Celem na rundę jest utrzymanie, ale jak się uda, to oczywiście powalczymy o coś więcej. Ci którzy...
Torus Wybrzeże Gdańsk w pierwszej rundzie sezonu 2022/23 zgromadził średnią frekwencję 745 kibiców w hali...
- Branie na siebie odpowiedzialności w ważnych momentach, to dla młodego chłopaka, jakim jestem, najlepsza...
Torus Wybrzeże Gdańsk przegrał na wyjeździe z Grupą Azoty Unia Tarnów 22:23 (9:13) w meczu 9. kolejki PGNiG...
Torus Wybrzeże Gdańsk przegrał z Górnikiem Zabrze (11:13) w meczu 8. kolejki PGNiG Superligi. Po bardzo...
Torus Wybrzeże Gdańsk podejmuje Górnika Zabrze, który jest niepokonany od sześciu spotkań. Gdańszczan czeka...
Torus Wybrzeże Gdańsk spotkał się z kibicami w hali AWFiS. Oprócz zaprezentowania szczypiornistów, była to...
Torus Wybrzeże Gdańsk rozpoczął sprzedaż karnetów na sezon 2022/2023. Cena w porównaniu z zeszłymi...
Torus Wybrzeże Gdańsk w poniedziałek, 11 lipca rozpoczyna przygotowania do sezonu 2022/23 w PGNiG...
Piłkarze ręczni Torus Wybrzeże Gdańsk wygrali pierwszy mecz po sześciu porażkach w PGNiG Superlidze i chcą...
Torus Wybrzeże Gdańsk pokonał u siebie Górnika Zabrze 25:24 (13:11) w 18. kolejce PGNiG Superligi. Piłkarze...
- Ludzie codziennie umierają, bombardowane są budynki, giną niewinne dzieci oraz cywile. Mój kraj się nie...
Torus Wybrzeże Gdańsk przegrało na wyjeździe z zespołem Budnex Stal Gorzów 24:25 (9:10) w 1/16 Pucharu...
Mecz pucharowy Budnex Stal Gorzów - Torus Wybrzeże Gdańsk będzie oficjalnym debiutem duetu trenerskiego...
W PGNiG Superlidze nastąpiła przerwa do 5 lutego przyszłego roku. Torus Wybrzeże Gdańsk, który pierwszą...