Trefl Gdańsk: Dla Aliakseia Nasevicha to najlepszy klub...
Aliaksei Nasevich, atakujący Trefla Gdańsk, który został wybrany Ligowcem Stycznia odpowiedział na pytania...
Znaleziono 125 artykułów
Aliaksei Nasevich, atakujący Trefla Gdańsk, który został wybrany Ligowcem Stycznia odpowiedział na pytania...
Trefl Gdańsk praktycznie zapewnił sobie utrzymanie w PlusLidze, a wciąż ma szansę na udział w fazie...
Trefl Gdańsk skutecznie zrewanżował się za niespodziewaną porażkę w poprzedniej rundzie. Podopieczni...
Trefl Gdańsk cztery z sześciu meczów kończących rundę zasadniczą w PlusLidze rozegra u siebie. W...
Trefl Gdańsk nie nawiązał do domowego meczu z Aluron CMC Wartą Zawiercie. Tym razem faworyt pewnie...
W sobotę, 8 lutego o godzinie 14:45 siatkarze Trefla zagrają na wyjeździe z wicemistrzami Polski w raach...
- Czuję się zaszczycony i dumny, że zostałem nominowany. Dla mnie to bardzo miłe, że w ogóle jestem brany...
Siatkarze Trefla Gdańsk pożegnają 2024 rok meczem przed własną publicznością z PGE GiEK Skrą Bełchatów....
Trefl Gdańsk sezon 2024/25 rozpoczął od czterech wyjazdowych meczów, a pierwszą rundę w PlusLidze zakończy...
Kolejna plejada siatkarskich gwiazd stawi się w Ergo Arenie w poniedziałek, 25 listopada o godzinie 17:30....
W meczu 12. kolejki PlusLigi Trefl Gdańsk w Katowicach pokonał GKS 3:1 (26:24, 25:21, 21:25, 25:20)....
W Dniu Wszystkich Świętych siatkarze otworzyli 10. kolejkę PlusLigi. Trefl Gdańsk przegrał w Tarnowie z...
Trefl Gdańsk pokonał Aluron CMC Warta Zawiercie 3:2 (18:25, 26:24, 24:26, 25:22, 15:12). Sukces gospodarzy...
Już po raz drugi w tym sezonie w Ergo Arenie będzie można oglądać siatkarskie gwiazdy z medalistami Igrzysk...
Trefl Gdańsk zakończył Turniej Gigantów Siatkówki w Twardogórze na drugim miejscu. W półfinale gdańscy...
Trefl Gdańsk w końcu przełamał się i odnotował dwa pierwsze zwycięstwa w letnim okresie przygotowawczym do...
W ramach przygotowań do nowego sezonu w Pluslidze w Andrychowie odbył się turniej piłki siatkowej o Puchar...
Trefl Gdańsk musiał dokonać transferu kolejnego atakującego. Kontrakt, ale tylko do końca października,...
Siatkarze Trefla Gdańsk rozpoczęli przedsezonową serię sparingów od dwóch wyjazdowych porażek z Indykpolem...
Trefl Gdańsk przegrał na wyjeździe z Asseco Resovią Rzeszów 1:3 (28:26, 23:25, 14:25, 16:25) w rewanżowym...