O co gra Trefl Gdańsk w PlusLidze? Dariusz Gadomski: Nie...
- Tak naprawdę 12-13 drużyn będzie biło się o awans do play-offów. Każdy może wygrać z każdym. Nie chcę...
Znaleziono 47 artykułów
- Tak naprawdę 12-13 drużyn będzie biło się o awans do play-offów. Każdy może wygrać z każdym. Nie chcę...
Siatkarze Trefla Gdańsk wygrali w Memoriale Józefa Gajewskiego w Suwałkach. To czwarty triumf...
Trefl Gdańsk wygrał i zremisował z Indykpolem AZS Olsztyn 3:1 (25:20, 25:15, 25:22, 17:25) i 2:2 (27:25,...
Siatkarze Trefla Gdańsk rozpoczęli przedsezonowe sparingi. Podopieczni Igora Jurcicia w Świdniku zajęli...
Patryk Niemiec na dwa, a Jan Gałązka na najbliższy sezon podpisali kontrakty z Treflem Gdańsk. Tymi...
Trefl Gdańsk pokonał na wyjeździe drużynę BBTS Bielsko-Biała 3:0 (27:25, 25:22, 25:12) w 1/16 Pucharu...
Trefl Gdańsk ma tylko około 70 godzin, aby przejść metamorfozę po porażce z drużyną Ślepsk Malow Suwałki...
Trefl Gdańsk w trzech ostatnich meczach nie ugrał nawet seta, a w tabeli PlusLigi jest dopiero 11. miejscu....
- Chcielibyśmy awansować do fazy play-offów i jak najdalej zajść w Pucharze Polski. Myślę, że drużyn...
Trefl Gdańsk zajął 1. miejsce w Turnieju o Puchar Marszałka Województwa Mazowieckiego. Trzy mecze w Nowym...
Trefl Gdańsk jest już w komplecie. Do treningów z drużyną dołączył powracający z mistrzostw Europy Moritz...
Trefl Gdańsk zajął 2. miejsce w Memoriale Józefa Gajewskiego w Suwałkach. W półfinale pokonał Indykpol AZS...
Trefl Gdańsk wygrał wszystkie cztery mecze kontrolne w ramach turnieju towarzyskiego w Bydgoszczy....
Trefl Gdańsk sparował z Indykpolem AZS Olsztyn w Elblągu. Pierwszego dnia przegrał 1:3 (25:23, 18:25,...
Trefl Gdańsk rozegra w sumie 13 sparingów przed sezonem 2021/22. Mimo, że odbywają się przy udziale...
- Związaliśmy się roczną umową, ale mam nadzieję, że będzie dane mi tu grać także w kolejnych sezonach....
Trefl Gdańsk będzie miał budżet o około 10 proc. większy niż w poprzednim sezonie. To ma pozwolić uporać...
- Myślę, że ten zespół jest silniejszy i lepszy o doświadczenie z poprzedniego sezonu. Na pewno każdy z...
- Na marzenia nigdy nie jest za późno. W PlusLidze chciałem grać od bardzo dawna. Stawiałem krok po kroku,...
Trefl Gdańsk oficjalnie potwierdził informacje odnośnie zamknięcia składu na sezon 2021/22. Przedłużono...