Trudne, nietypowe, zapadające w pamięć. Wyzwania pracy...
[katalog_url https://katalog.trojmiasto.pl/uslugi/fotografowanie nazwa="Fotografia" tklik=509542] wydaje...
Znaleziono 504 artykuły
[katalog_url https://katalog.trojmiasto.pl/uslugi/fotografowanie nazwa="Fotografia" tklik=509542] wydaje...
Aleksander Wyszyński w tym roku skończy 15 lat. Tenisista z Klubu Tenisowego Arka Gdynia swoją pasję do...
Wartościowe przedmioty czy tanie błyskotki? Ratowanie się w sytuacji podbramkowej czy regularny sposób na...
W okresie budowania masy mięśniowej wielu początkujących zastanawia się nad wyborem odpowiednich...
Był najlepszym studentem w regionie, teraz łączy pracę fizjoterapeuty z badaniami naukowymi. Oskar Formella...
Maciej Tuszkowski z Gdańska to 17-letni hokeista, który gra w pierwszym zespole Fudeko GAS Gdańsk. Pierwszą...
- Dorastanie przy Arce było w pierwszym etapie mojego życia sposobem na życie. Zaimponowało mi to, że nie...
Problemy w komunikacji miejskiej, brak miejsc do parkowania, krzywe chodniki czy brak informacji o...
- Zadawanie pytań dotyczących świata jest fascynujące, a fizyka potrafi odpowiadać na najwięcej pytań i to...
Lato 1985 roku. W cieniu szarości PRL-u młodzi ludzie z Trójmiasta wyruszają w podróż, która pozostanie w...
Franciszek Kowalski to 11-latek z Gdańska, który specjalizuje się w brazylijskim jiu-jitsu oraz zapasach....
Gdy właścicielki mieszkania na Stogach zauważyły powiększającą się plamę na suficie, próbowały...
Franciszek Frydrychowicz to 10-letni mistrz Polski szkół podstawowych w kolarstwie MTB. Trenuje w Belta...
- W okresie postartowym spełniam się w swojej innej pasji, spędzam dużo czasu w lesie z aparatem...
Oliwia Łapińska w tym roku z reprezentacją Polski U17 w piłce nożnej zdobyła brązowy medal mistrzostw...
Aleksandra Zapława to 14-letnia tenisistka z Gdańska, która jest nr 1 w rankingu Polskiego Związku...
Gdańska scena NOT-u będzie miejscem szczególnym 6 listopada, kiedy to odbędzie się koncert znakomitej...
We włoskim Jesolo Wiktoria Kraczaj została wicemistrzynią świata w karate WKF kadetek. To szósty medal dla...
- To był mój pierwszy mecz z takim dorobkiem punktowym w lidze. Pamiętam, że mega się wtedy cieszyłem -...
Demotywacja do aktywnego spędzania czasu w trakcie okresu jesiennego to powszechny problem. Depresyjna...