Arka Gdynia przed dużym wyzwaniem. Wojciech Pertkiewicz...
- Zawsze sobie stawiałem za cel numer jeden - bezpieczeństwo firmy, czyli stabilizację finansową. Na tej...
Znaleziono 10 artykułów
- Zawsze sobie stawiałem za cel numer jeden - bezpieczeństwo firmy, czyli stabilizację finansową. Na tej...
Wojciech Pertkiewicz ponownie będzie prezesem Arki Gdynia. Po blisko 5-letniej przerwie, urzędowanie...
Lechia Gdańsk 10 kwietnia o godzinie 15 rozpocznie mecz na wyjeździe z Jagiellonią Białystok w ramach 27....
- Najbardziej jestem dumna z wybudowania w Białymstoku ośrodka treningowego. Nie ukrywam, że zależałoby mi...
Jak daleko jest Arka Gdynia od ekstraklasy? - Najprościej ujmując sprawę... 3 miesiące. W takim czasie...
Arka Gdynia ma o jednego akcjonariusza mniej. Zgodnie z piłkarskimi przepisami, Wojciech Pertkiewicz musiał...
Arka Gdynia wytransferowała swojego podstawowego obrońcę do ekstraklasy. Arkadiusz Kasperkiewicz wybrał...
Arka Gdynia będzie musiała dokonać zmian w akcjonariacie i w składzie Rady Nadzorczej. Wojciech Pertkiewicz...
Wojciech Pertkiewicz, były prezes Arki Gdynia, a obecnie jest jej mniejszościowy akcjonariusz i członek...
Zbigniew Smółka w debiucie w Arce Gdynia sięgnął po Superpuchar Polski. Jednak wyżej od tego meczu stawia...