Arka Gdynia liderem i co dalej? Dawid Szwarga: Nie...
Arka Gdynia po wygranej na wyjeździe nad Ruchem Chorzów 1:0 co najmniej do poniedziałku, 10 marca została...
Znaleziono 32 artykuły
Arka Gdynia po wygranej na wyjeździe nad Ruchem Chorzów 1:0 co najmniej do poniedziałku, 10 marca została...
- W tej lidze bez odpowiedniego nastawienia nic nie zrobisz - przyznał Dawid Szwarga po swoim pierwszym...
Arka Gdynia wygrała na wyjeździe ze Zniczem Pruszków 1:0 (1:0) w 21. kolejce Betclic 1. Ligi i zmniejszyła...
Arka Gdynia w 21. kolejce Betclic 1. Ligi zmierzy się ze Zniczem w Pruszkowie. Początek gry w sobotę, 22...
Arka Gdynia awansowała do 1/16 finału Pucharu Polski po wyjazdowym zwycięstwie w rzutach karnych nad Stalą...
Lechia Gdańsk została wyeliminowana z Pucharu Polski już w I rundzie. Można mówić o sensacji, gdyż obecnie...
- Rok czasu gramy taki początek. Męczyliśmy, męczyliśmy i w końcu wymęczyliśmy tę bramkę - podkreślał...
Arka Gdynia zremisowała ze Zniczem Pruszków 1:1 (1:1) w 4. kolejce Betclic 1. Ligi. Gospodarze mogą...
Arka Gdynia w 4. kolejce Betclic 1. Ligi ugości Znicz Pruszków. Z tą drużyną ma rachunki do wyrównania. To...
- Jeśli jedna porażka miałaby nas załamywać, to byłoby niefajne. Widzę w szatni chęć regeneracji, rewanżu....
Arka Gdynia sensacyjnie przegrała na wyjeździe ze Zniczem Pruszków 0:2 (0:0) i tym samym na 10 meczach z...
- Śmialiśmy się już z kolegami z poprzedniego, mojego klubu, że co tydzień powinienem grać z Lechią Gdańsk,...
Arka Gdynia po raz pierwszy od maja 2021 roku zachowała czwarte czyste konto z rzędu. Można powiedzieć, że...
Arka Gdynia wygrała czwarty mecz z rzędu i po raz czwarty zaskoczyła rywala po stałym fragmencie gry....
Arka Gdynia pewnie pokonała Znicz Pruszków 2:0 (1:0) w meczu kończącym 12. kolejkę Fortuna 1. Ligi. Jak...
Arka Gdynia na koniec rundy jesiennej chce przynajmniej mieć kontakt z czołówką Fortuna 1. Lidze, ale po...
Arka Gdynia po przegranej z Chrobrym w Głogowie 0:1 w 9. kolejce Fortuna 1. Ligi nie wracała do domu. Już...
- Byłem zaskoczony. W piątek podpisałem kontrakt, wziąłem udział w dwóch treningach i od razu mecz. Myślę,...
Lechia Gdańsk, wygrywając z Olimpią w Grudziądzu 1:0, nie tylko awansowała do 1/8 finału Pucharu Polski,...
Arka Gdynia pokonała u siebie Koronę Kielce 2:0 (1:0) i awansowała do 1/8 finału Fortuna Puchar Polski....