Marta Jasińska poszła w ślady Phileasa Fogga. Objechała...
- Podróżowanie otwiera oczy na bardzo wiele rzeczy - mówi w rozmowie z Trojmiasto.pl Marta Jasińska, która...
Znaleziono 267 artykułów
- Podróżowanie otwiera oczy na bardzo wiele rzeczy - mówi w rozmowie z Trojmiasto.pl Marta Jasińska, która...
- Szukam swojego sufitu, jeśli chodzi o możliwości przede wszystkim zdobywania wysokości, i chcę łamać moje...
W trzecim meczu w ramach Rugby Europe Trophy Polska zmierzy się z Chorwacją 22 lutego 2025 r. o godz. 16 na...
Polska pokonała na wyjeździe Czechy 22:15 (9:8) w drugim meczu Rugby Europe Trophy sezonu 2024/25....
- Treningi i zawody z psem to tak naprawdę czas spędzony z przyjacielem, członkiem rodziny - mówi...
W 1. meczu w rozgrywkach Rugby Europe Trophy reprezentacja Polski na Narodowym Stadionie Rugby w Gdyni...
- Motocross dodał mi odwagi - mówi Ewa Schada Borzyszkowska, która swoją sportową pasję łączy z codziennym...
- Wspinaczka sprawia mi ogromną satysfakcję i pozwala poznać granice swoich możliwości, możliwości własnego...
Tenis plażowy lub beach tennis to dość świeża forma aktywności fizycznej. Swoiste skrzyżowania tej odmiany...
29. Międzynarodowy Bieg św. Dominika odbędzie się w sobotę, 5 sierpnia 2023 roku, na ulicach Głównego...
Pierwsza w Polsce wystawa Ogólnopolskiego Konkursu Fotografii Reporterskiej przybyła właśnie do Trójmiasta....
Tankowiec Zourva dostarczył do Gdańska 100 tys. ton ropy z Arabii Saudyjskiej zamówionej przez Shell dla...
O przyszłość trójmiejskiej koszykówki możemy być spokojni. A tak przynajmniej można przypuszczać po...
Polska przegrała w Amsterdamie z Belgią 17:18 (10:11) na zakończenie debiutanckiego sezonu w Rugby Europy...
Reprezentacja Polski pokonała wyżej notowaną Belgię 21:15 (8:3) na Narodowym Stadionie Rugby w Gdyni w...
Reprezentacja Polski zagra z Belgią w 3. kolejce Rugby Europe Championship w sobotę, 18 lutego o godzinie...
Polska przegrała na wyjeździe z Rumunią 27:67 (10:38). W kadrze było 9 rugbistów z trójmiejskich klubów....
Gedania 1922 Gdańsk zamknęła kadrę na rundę wiosenną w III lidze, włączając do niej czterech nowych...
Grupa Unimot, niezależny importer paliw w Polsce, podpisała przedwstępną umowę zakupu 100 proc. udziałów w...
Sensacyjnie rozpoczęły się dla Polski mistrzostwach Europy w lekkoatletyce. Aleksandra Lisowska zaskoczyła...