"Potop" w rytmach pop. Brawurowa premiera w...
Jak przedstawiać wielką, narodową literaturę, której odbiór w dodatku został "zawłaszczony" przez ikoniczny...
Znaleziono 10 artykułów
Jak przedstawiać wielką, narodową literaturę, której odbiór w dodatku został "zawłaszczony" przez ikoniczny...
Festiwal kuchni świata, festiwal planszówek, targi z rękodziełem, premiera w Teatrze Miejskim, ciekawe...
Studenci IV roku Policealnego Studium Wokalno-Aktorskiego im. Danuty Baduszkowej w Gdyni zaprezentowali się...
Najkrótsza noc w roku już w tym tygodniu. Przed nami imprezy i wydarzenia z okazji Nocy Świętojańskiej, ale...
Przed nami karnawał - czas zimowych zabaw, maskarad, pochodów, imprez, a nade wszystko balów. Również...
Grono fanów Pawła Domagały systematycznie się powiększa, dlatego artysta organizuje swoje występy w coraz...
Koncerty Pawła Domagały wyprzedają się jak świeże bułeczki, a raczej pączki, biorąc pod uwagę, że jego...
W poniedziałkowy wieczór w Filharmonii Bałtyckiej Paweł Domagała wraz ze swoim zespołem zakończył trwającą...
Pod przewrotnym tytułem "Rzuciłem palenie... Kocham Cię..." kryje się program piosenek Lao Che wykonywany...
Już dziś w ramach Międzynarodowych Spotkań z Kulturą Żydowską Teatr Atelier w Sopocie zaprasza na drugą...