Jak rower zmienił moje życie w Trójmieście
- Jeszcze kilka lat temu nie wyobrażałam sobie życia bez samochodu. Dziś poruszam się po Trójmieście...
Znaleziono 321 artykułów
- Jeszcze kilka lat temu nie wyobrażałam sobie życia bez samochodu. Dziś poruszam się po Trójmieście...
W ciągu dwóch ostatnich lat dynamika natężenia ruchu rowerowego w Gdańsku wyniosła 112 proc. Z danych...
Gdańsk, jako pierwsze polskie miasto w historii, stanie się gospodarzem światowego szczytu rowerowego...
W najbliższy weekend Trójmiasto tętnić będzie sportowymi emocjami - od nocnego duathlonu na płycie...
Gdzie na kajaki w Trójmieście i okolicach? Maj to idealny moment, by rozpocząć sezon kajakowy i spojrzeć na...
Rodzinne spacery, wypad rowerowy i spływ kajakiem to niektóre z propozycji aktywnego spędzenia majówki 1-4...
Przed nami ostatni weekend kwietnia. Jak spędzić wolny czas z dziećmi? Od piątku do niedzieli czeka na was...
- Planuję odwołanie do Sądu Pracy - mówi zwolniony dyscyplinarnie z Urzędu Miasta Gdyni Zygmunt...
Zygmunt Zmuda-Trzebiatowski, architekt sukcesu wyborczego prezydent Gdyni Aleksandry Kosiorek, został we...
Koszykarki VBW Gdynia są już tylko o krok od wywalczenia tytułu mistrzyń Polski. W hali GCS przy ul....
Walentynkowa gra w kręgle, jazda na łyżwach, morsowanie, zwiedzanie zamku Malbork - to niektóre z...
Coraz więcej osób zmaga się z problemem nadmiernych ubytków włosów, rzadkimi brwiami czy brakiem gęstego...
- Wspieramy sport, kulturę i edukację w sposób przemyślany i zrównoważony, z naciskiem na transparentność i...
26. Gala Gdyńskiego Sportu odbyła się w Teatrze Muzycznym. Laureatów za dokonania w 2024 roku wyłoniono w...
Arka Gdynia znów jest bardzo aktywna i to na różnych polach. Na rynku transferowym na testy zaproszony...
Absolwentka III LO w Gdyni jest pierwszą Polką, która ukończyła szkolenie na wojskowym samolocie odrzutowym...
W Gdańsku, posiadając Kartę Mieszkańca oraz imienny bilet miesięczny na komunikację miejską, pojedziemy za...
W 20. rocznicę powstania światowego parkrunu, 13. rocznicę parkrunu w Polsce, pobito rekord liczby...
62. Bieg Westerplatte, rowerowe mistrzostwa Polski w maratonie MTB, gry parkowe, otwarcie nowego...
Nowy rok szkolny 2024/2025 to kolejny rok obowiązywania bezpłatnych przejazdów dla uczniów. Należy jednak...