Policjanci szukali 13-latka, który spędził noc u koleżanki
Rodzice, bliscy i policja przez kilka godzin szukali zaginionego 13-latka z Gdańska. Chłopiec odnalazł się...
Znaleziono 457 artykułów
Rodzice, bliscy i policja przez kilka godzin szukali zaginionego 13-latka z Gdańska. Chłopiec odnalazł się...
Od kilku dni w Raporcie z Trójmiasta pojawiały się wpisy na temat zgłoszeń o podłożeniu bomb w...
Myślał, że skoro w sobotę przedszkole jest nieczynne, to może się swobodnie włamać. Gdy wszedł do środka,...
Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji opublikowało ostateczny raport w sprawie zderzenia pociągu...
Policjanci z Sopotu otrzymali informację, że w jednym z mieszkań może się znajdować młody chłopak w...
Nadia jest z Gdańska, Bartosz z Malborka. Dzieli ich dystans, łączy wiek, wspólna diagnoza i miejsce...
Ratownicy medyczni, którzy w poniedziałek wieczorem pojawili się na miejscu stłuczki na trójmiejskiej...
- Emocje, które dotykają rodzinę chorego, często sięgają zenitu. Natomiast trzeba zadać sobie pytanie, w...
Alarm w samochodzie nie zawsze włącza się w sytuacji zagrożenia. Niektóre systemy wykazują się dużą...
Czujniki dymu i czadu - pod koniec ubiegłego roku weszły w życie nowe przepisy dotyczące ich montażu....
7 lutego w sądzie opiekuńczym w Gdańsku odbędzie się pierwsza rozprawa ws. dalszych losów rocznej...
Kilka dni temu przejście podziemne pod dworcem kolejowym Gdańsk Główny zostało w całości przegrodzone...
Alarm samochodowy zwiększa bezpieczeństwo nie tylko przed kradzieżą, ale i przed innymi zagrożeniami,...
- Zacząłem wierzyć w to, że uda mi się odzyskać moje dziecko - mówi w rozmowie z Trójmiasto.pl pan Marcin,...
Kiedy nauczyciele, uczniowie, pracownicy słyszą sygnał alarmu ewakuacyjnego, wychodzą na zewnątrz - co roku...
Pierwsza część serii pojawiła się w 2019 r. i z miejsca podbiła serca wielu psiarzy i wielbicieli psów, ale...
Niemowlę, ok. 10-miesięczną dziewczynkę, znaleziono w oknie życia przy Domu Samotnej Matki i Sanktuarium...
Wyszczepialność przeciw krztuścowi spadła do poziomu 87 proc., spada również w przypadku innych chorób....
Co najmniej cztery osoby zginęły, a sześć jest rannych na skutek wypadku, do jakiego doszło na drodze S7, w...
Alarm bombowy w budynku ABW. Do siedziby Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego w Gdańsku wszedł mężczyzna i...