Arka Gdynia - GKS Tychy. A po meczu będzie bal. Oficjalna feta na skwerze
"A po meczu będzie bal..." - śpiewają po ważnych zwycięstwach kibice Arki Gdynia. W niedzielę, 18 maja po...
Znaleziono 88 artykułów
"A po meczu będzie bal..." - śpiewają po ważnych zwycięstwach kibice Arki Gdynia. W niedzielę, 18 maja po...
Arka Gdynia przedłużyła kontrakt z hiszpańskim obrońcą. Marc Navarro w żółto-niebieskich barwach grać...
Jeśli Arka Gdynia pokona Bruk-Bet Termalikę Nieciecza to na trzy kolejki przed zakończeniem rozgrywek...
Wszystkie bilety na mecz Arka Gdynia - Bruk-Bet Termalica Nieciecza zostały wyprzedane. W niedzielę, 4 maja...
- Wracamy nie w pełni usatysfakcjonowani. Przed nami bardzo ważne spotkanie z Bruk-Betem Termaliką...
13 marca, w czwartek, o godz. 18, reprezentacja Polski w Ergo Arenie zagra z Portugalią w ramach...
- Oczywiście, że mogę powiedzieć, że celem Arki Gdynia jest awans bezpośredni. Jeżeli ja, jako trener...
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...
Grant Thornton we współpracy z Pierwszą Ligą Piłkarską po raz drugi przygotował raport "Finansowa pierwsza...
- Jesteśmy dobrą drużyną i musimy przekładać to na boisko. Chcemy w tych czterech ostatnich meczach...
Arka Gdynia po wygranej nad Wisłą Płock 2:0 (0:0) przez niespełna 17 godzin była wiceliderem Betclic 1....
Arka Gdynia pokonała Wisłę Płock 2:0 (0:0). To nagroda za cierpliwość w atakowaniu. Pomogli także rywali,...
- Graliśmy z drużyną z ekstraklasy jak równy z równym. Mam nadzieję, że to nas poniesie w następnych...
Wkraczamy w przedostatni miesiąc roku. Przed nami pierwszy tydzień listopada, dni zadumy i refleksji przy...
Arka Gdynia w meczu na szczycie Betclic 1. Ligi nie podtrzymała zwycięskiej passy. Trener Tomasz...
Arka Gdynia najważniejszy mecz sezonu 2023/24 Fortuna 1. Ligi rozegra z rekordowym wsparciem z trybun. Mecz...
Polski Związek Piłki Nożnej przekazał klubom I ligi decyzje Komisji ds. Licencji Klubowych PZPN. W tej...
Lechia Gdańsk liczy na pięciocyfrową frekwencją podczas meczu z GKS Tychy, który rozpocznie się 4 maja o...
Michał Borecki w latach 2013-16 grał w drużynach Lazio Rzym. Z jego znajomości języka włoskiego korzysta...
- Wyniki robią atmosferę. Sukces nakręci nas jeszcze bardziej. Może nie był to kluczowy mecz o nasz cel,...