Bramkarz Arki Gdynia pójdzie w ogień. Damian Węglarz:...
- Moje odczucie jest takie, jakbym mecz przegrał, a nie zremisował. Nie ukrywajmy, że nie jesteśmy...
Znaleziono 126 artykułów
- Moje odczucie jest takie, jakbym mecz przegrał, a nie zremisował. Nie ukrywajmy, że nie jesteśmy...
Arka Gdynia zgromadziła o punkt więcej niż przed rokiem, gdy na półmetku Betclic 1. Ligi była liderem. Tym...
- Jesteśmy dobrą drużyną i musimy przekładać to na boisko. Chcemy w tych czterech ostatnich meczach...
Arka Gdynia po wygranej nad Wisłą Płock 2:0 (0:0) przez niespełna 17 godzin była wiceliderem Betclic 1....
- Graliśmy z drużyną z ekstraklasy jak równy z równym. Mam nadzieję, że to nas poniesie w następnych...
- Byliśmy równorzędnym przeciwnikiem dla Piasta Gliwice i wydawało się, że jest szansa na awans. Bardzo...
Arka Gdynia po 120 minutach walki przegrała u siebie z Piastem Gliwice 1:3 (0:0, 1:1) i w 1/16 finału...
Arka Gdynia po raz czwarty i jak na razie ostatni awansowała do finału Pucharu Polski w 2021 roku po...
Arka Gdynia wylosowała Piasta Gliwice w 1/16 finału Pucharu Polski. Mecz rozegra u siebie, przy ul....
Lechia Gdańsk w I rundzie Pucharu Polski zmierzy się na wyjeździe z beniaminkiem, a zarazem wiceliderem...
Puchar Polski 2024/25 to jedyne rozgrywki, w których w tym sezonie może dojść do derbów pomiędzy...
- Chyba byłem bliski sam wejść już na boisku w drugiej połowie, bo mieliśmy tyle problemów - przypomniał...
Martin Dobrotka dwukrotnie był bardzo blisko tego celu, aż wreszcie udało mu się to po strzeleniu trzeciego...
To jest prawdziwy król życia. W Lechii Gdańsk występował w latach 2019-2021, ale w pełnym zaprezentowaniu...
Tej klasy rywala nie było przy ul. Olimpijskiej od marca 2022 roku, gdy Arka Gdynia mierzyła się o...
Lechia Gdańsk pojechała po dwa zwycięstwa. W czwartek, 28 września o godzinie 21 zmierzy się z Wisła w...
Arka Gdynia pokonała na wyjeździe Miedź Legnica 2:0 (2:0) i awansowała do 1/16 finału Fortuna Pucharu...
Arka Gdynia zagra z Miedzią Legnica, a Lechia Gdańsk zmierzy się z Wisłą Kraków w 1. rundzie Fortuna...
Lechia Gdańsk zamanifestowała jedność. Dusan Kuciak i Flavio Paixao stawili się wspólnie na konferencji...
Remis u siebie w ostatnim meczu roku w I lidze jest zabójczy dla trenera Arki Gdynia. W takich...