Arka Gdynia albo...? Wybory napastnika. Karol Czubak:...
Letnie okno transferowe w Polsce otwarte będzie do 6 września. Do tego czasu kluby mają czas, aby...
Znaleziono 33 artykuły
Letnie okno transferowe w Polsce otwarte będzie do 6 września. Do tego czasu kluby mają czas, aby...
Arka Gdynia skorzystała z opcji jednostronnego przedłużenia kontraktu o kolejny sezon z prawą obrońcą....
Arka Gdynia w sobotę, 27 stycznia o godzinie 13 rozpocznie pierwszy sparing podczas zgrupowania w Turcji....
Czy Arka Gdynia musi sprzedawać piłkarzy, aby mieć pieniądze na wypłaty? Z takim m.in. pytaniem zwróciliśmy...
Arka Gdynia zainauguruje sezon bez swoich liderów: Janusza Gola i Huberta Adamczyka, których pozostanie w...
- Jestem wdzięczny, bo to tu najpierw dostałem szansę, a następnie się rozwinąłem. Bardzo za to dziękuję...
- W tym sezonie w I lidze są wielkie marki, mecze będą na dobrych stadionach, a poziom może być nie tylko...
Arka Gdynia zremisowała na bocznym boisku GCS przy ul. Olimpijskiej z Chojniczanką Chojnice 0:0. Stroną...
Arka Gdynia ma 10 dni przerwy między jednym a drugim meczem w Fortuna 1. Lidze. Tak długa pauza przyszła w...
Arka Gdynia zmierzy się z drużyną Apklan Resovia Rzeszów na otwarcie 22. kolejki Fortuna 1. Ligi. Pierwszy...
Hermes Neves Soares samodzielną pracę w Arce Gdynia w Fortuna 1. Lidze rozpoczął od wyjazdowego zwycięstwa...
Arka Gdynia wygrała na wyjeździe z Zagłębiem Sosnowiec 2:1 (0:0) na otwarcie 2023 roku w Fortuna 1. Lidze....
Już po raz trzeci z rzędu Arka Gdynia wchodzi w piłkarską wiosnę w Fortuna 1. Lidze z zadaniem pościgu. W...
Arka Gdynia przygotowuje się do dużych zmian w formacji obrony. Z czterech piłkarzy, którzy zagrali w...
Arka Gdynia zremisowała z II-ligowym Stomilem Olsztyn 2:2 (0:1, 1:1, 1:0). W sparingu na Narodowym...
Arka Gdynia wygrała z Gedanią 1922 Gdańsk aż 7:3 (2:3). Hat-trickiem popisał się Kacper Skóra. Gospodarze...
Hermes wybrał gry, w który Arka Gdynia będzie prezentować się w rundzie wiosennej. Żółto-niebiescy po wodzą...
- Dobrze, że Mateuszowi Żebrowskiemu nie pękła kość jarzmowa. To kwalifikowało się na czerwoną kartkę....
Michał Marcjanik jest piłkarzem, który w trzech ostatnich sezonach rozegrał najwięcej oficjalnych meczów w...
"Puchar Polski wróci do nas też" - śpiewają kibice Arki Gdynia na każdym meczu. Te marzenia trzeba odłożyć...