Światła na niebie były elementem rosyjskich ćwiczeń...
Mamy potwierdzenie, że widoczne w zeszły piątek światła nad Bałtykiem to element rosyjskich ćwiczeń...
Znaleziono 35 artykułów
Mamy potwierdzenie, że widoczne w zeszły piątek światła nad Bałtykiem to element rosyjskich ćwiczeń...
- Nie przyjeżdżam do Gdańska na wakacje, tylko pracować na jak najlepsze wyniki - mówi nam Mateusz Tonder,...
Przeglądając naukowe opracowania na temat obecności rekinów w Bałtyku natrafić można na opisy dokładnie 31...
W 2023 roku Sopot będzie obchodził 200-lecie powstania kąpieliska. Jednak to w Jelitkowie mógł powstać...
Zdunek Wybrzeże Gdańsk oficjalnie potwierdził, że Timo Lahti i Adrian Gała nie będą startować w tym klubie,...
Dzieci uczą się w podstawówce o zaślubinach Polski z morzem w Pucku. Tymczasem powinny się dowiadywać, że...
- Nie miałem ani talentu, ani nie pochodzę z bogatego domu, do wszystkiego doszedłem ciężką pracą - mówi...
- W nadchodzącym sezonie mam coś do udowodnienia. Chcę być mocnym punktem drużyny jako zawodnik do lat 24....
Wymianę dotychczas użytkowanych statków na jednostki bardziej nowoczesne i o większej masie ładunkowej...
Od czerwca przyszłego roku, z lotniska w Rębiechowie będzie można dolecieć do Bari na południu Włoch....
Na zakończenie rekomendacji ekspertów w 7. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2018...
- Nie zasłużyłem na wakacje po minionym sezonie, dlatego ich nie będzie. O sprzęt jestem spokojny, pracuję...
Trójmiejskie kluby sportowe wychodzą to uczniów. W ramach przygotowanych przez nie projektów można m.in....
Położone na malowniczym wybrzeżu Oceanu Atlantyckiego Hamptons jest słynnym miejscem wielbionym przez...
W przededniu wybuchu II wojny światowej znajdowały się w Orłowie 34 pensjonaty, które - według danych...
Nowe ulice, nowe budynki i szybki rozwój. To wszystko wymaga ofiar, czasami wręcz dosłownie. A jeśli dodamy...
W czerwcu po raz drugi będzie można wziąć udział w festiwalu "Odcinki", organizowanym prez Instytut Kultury...
Wprawdzie przeciwokrętowe pociski Morskiej Jednostki Rakietowej mają zasięg ponad 200 kilometrów, ale mogą...
Gdyby Grzegorz Dzikowski pozostał trenerem Renault Zdunek Wybrzeża, rozpocząłby budowę składu na kolejny...
- Szóste miejsce w rozgrywkach Nice PLŻ nie może nas zadowalać, bo mieliśmy budżet na awans. Niektórym...