Radomiak Radom - Lechia Gdańsk. Zaatakował wirus. Są też...
Maksym Chłań wraca po gry, ale to jedyna pozytywna wśród kilku negatywnych informacji na temat sytuacji...
Znaleziono 365 artykułów
Maksym Chłań wraca po gry, ale to jedyna pozytywna wśród kilku negatywnych informacji na temat sytuacji...
- Nie określę dokładnej liczby goli, ale na pewno chciałbym strzelać regularnie oraz dołożyć swoją cegiełkę...
- Uznałem, że warto tutaj przyjść właśnie ze względu na to, że konkurencja jest... dużo. Tylko poprzez taką...
Serhij Bułeca stał się gwiazdą ukraińskich mediów. Gdy Lechia Gdańsk nie zabrała 25-latka na zgrupowanie do...
Trener Dawid Szwarga nie ukrywał, że bardziej jest przekonany do gry w systemie 1-4-3-3. Oznacza to grę na...
- Oczywiście w pełni rozumiem dyskusje na temat tego, co się wydarzyło, jeżeli chodzi o objęcie przeze mnie...
- Nie ma u nas żadnego zwątpienia. Jest tylko złość. Myślę, że jeśli w sobotę uda się przekuć lepszą grę w...
Maksym Chłań w meczu z Radomiakiem Radom grał na środkach przeciwbólowych i wbrew zaleceniom lekarzy,...
Trójmiejscy sympatycy rugby podczas 3. kolejki ekstraligi rugby nie będę mieli dylematu jakim meczem się...
Letnie okno transferowe w Polsce otwarte będzie do 6 września. Do tego czasu kluby mają czas, aby...
- Jesteśmy jednym z młodszych zespołów w Superlidze. Zawodnicy są wybiegani i myślę, że będą chcieli się...
- Zadaniem jest zagrać lepiej niż w poprzednich meczach. Oczywiście z powodu wyników pierwszych kolejek...
- Trzeba zrobić wszystko, aby wytrzymać te cztery mecze, aby się po nich, a może nawet i wcześniej,...
- Przestrzegam przed dopisywaniem sobie punktów przed meczem - apeluje Wojciech Łobodziński. Trener Arki...
Lechia Gdańsk w 28. kolejce bronić będzie pozycji lidera w wyjazdowym meczu z Górnikiem Łęczna, który jest...
- Myślę, że jest to zdrowa rywalizacja. Cieszyłem się, że przywitał się z kibicami golem. Mam nadzieję, że...
Lechia Gdańsk przed ostatnim tygodniem zgrupowania w Turcji lizała rany i regenerowała siły. Już wiadomo,...
Energa Wybrzeże Gdańsk przegrała z OIF Arendal 28:30 (14:15) w finale Energa XI Memoriału Leona Walleranda....
- Pracuję w software developer, a to pochłania sporo czasu. Jednak znajduję go również na siłownię i...
Arka Gdynia pozyskała pierwszego piłkarza w zimowym oknie transferowym. Zdecydowano się na wzmocnienie...