Tona kompostu ze śmieci za złotówkę. Zapisy do 12 marca
Od poniedziałku, 3 marca, mieszkańcy Gdańska mogą - za symboliczną złotówkę - zamówić tonę kompostu...
Znaleziono 18 artykułów
Od poniedziałku, 3 marca, mieszkańcy Gdańska mogą - za symboliczną złotówkę - zamówić tonę kompostu...
Gołębie na balkonie - co robić? Gołębie na balkonie to spory problem nie tylko natury estetycznej, lecz...
Oprysk z drożdży na pomidory to naturalna metoda walki ze szkodnikami. Składniki do preparatu są łatwo...
Majówka i coraz cieplejsze dni sprzyjają spędzaniu czasu na świeżym powietrzu. Szczególnie w mieście, nie...
Nawóz z drożdży to naturalna alternatywa dla gotowych mieszanek dostępnych w sklepach. Przed zastosowaniem...
Na działkę, do ogrodu, pod trawnik. Potrzebujesz nawozu? W Gdańsku możesz dostać go za bezcen. Zakład...
Ta walka trwała wiele miesięcy i zakończyła się sukcesem. Jej symboliczny finał nastąpił we wtorek,...
Przed rozpoczęciem sezonu urlopowego i wakacji rekordowa jak na ostatnie lata liczba deweloperów...
Tona "czarnego złota ogrodników", czyli kompostu produkowanego ze śmieci bio, za symboliczną złotówkę. To...
W ostatnim czasie widać wśród klientów wzrost zainteresowania mieszkaniami dwupokojowymi i kawalerkami....
Każde mieszkanie ma taras, balkon lub ogródek. Wokół zielone skwery, podziemne parkingi, plac zabaw i...
Jeśli potrzebujesz kompostu na działkę lub do ogródka, to znowu jest okazja, by dostać go prawie za darmo....
Chcę do domu! Chcę do domu! Chcę do domu! - te słowa powtarzają teraz wszyscy Ukraińcy, których zmuszono do...
"Nie ma złej pogody na rower, są tylko kiepskie ubrania". To kolarskie powiedzenie ma w sobie dużo prawdy,...
Otoczenie zieleni, nowoczesna infrastruktura, dbałość o ekologię i świetna lokalizacja - to tylko niektóre...
Agata Maćkowiak to postać niezwykła. Używam tych wielkich słów z pełną świadomością. Jak inaczej określić...
Koty lubią przesiadywać na balkonie, zwłaszcza w okresie wiosenno-letnim. Bawią się tam, śpią, "polują" z...
Wysoki standard budynku i mieszkania, estetyczna architektura, powierzchnia przynajmniej 100 m2., pełna...