Lechia Gdańsk przegrała, ale jest lekka słodycz oraz duma...
- Jestem dumny z piłkarzy. Wyglądało na to, że to możemy zdobyć zwycięską bramkę pod koniec meczu. Mieliśmy...
Znaleziono 344 artykuły
- Jestem dumny z piłkarzy. Wyglądało na to, że to możemy zdobyć zwycięską bramkę pod koniec meczu. Mieliśmy...
Arka Gdynia już na pięć kolejek przed końcem sezonu zasadniczego Betclic 1. Ligi zapewniła sobie miejsce w...
Arka Gdynia pod wodzą Dawida Szwargi jest bardzo regularna. Od drugiej tegorocznej kolejki sześciokrotnie...
Arka Gdynia odzyskuje zaufanie kibiców. Na meczu z Miedzią Legnica, wygranym 2:0 po raz pierwszy w tym...
Już na trzy dni przed meczem Arka Gdynia - Miedź Legnica uprawnionych do wejścia na stadion jest ponad 6...
Taki figiel, a właściwie... Rafał Figiel. To on stoi za trzema ostatnimi golami ze stałych fragmentów gry,...
Odżywają demony z jesieni. Lechia Gdańsk pokazuje, że potrafi dobrze grać, ale budzi się dopiero wówczas,...
Arka Gdynia w pierwszym meczu 2025 roku nie zdobyła żadnego gola, drugie spotkanie zakończyła z jedną, a...
- Nie wiem, skąd oni biorą mój numer na WhatsAppie. Francja, Niemcy, Hiszpania, Ameryka... No wszyscy...
Dawid Gojny nie oświadczył się po raz drugi, Arka Gdynia nie wygrała na inaugurację roku w Betclic 1....
Tomasz Grzegorczyk wygrał wszystkie sześć meczów, w których prowadził Arkę Gdynia u siebie w Betclic 1....
W swoim piątym meczu sparingowym, podczas przygotowań do walki o utrzymanie czwartej ligi, Bałtyk Gdynia...
Lechia Gdańsk w pięciu spotkaniach poza domem w sezonie 2024/25 straciła w PKO BP Ekstraklasie aż 13 goli....
- Jestem zadowolony z występu z Miedzią, bo mimo że ogólnie nie miałem, nie wiadomo ile pracy, to...
Lechia Gdańsk w poprzednim sezonie w najgorszym okresie nie wygrała trzech meczów z rzędu. Bieżące...
- Chcieliśmy wszyscy wspólnie odnieść to pierwsze zwycięstwo w ekstraklasie, więc może rzeczywiście tak...
- Rok czasu gramy taki początek. Męczyliśmy, męczyliśmy i w końcu wymęczyliśmy tę bramkę - podkreślał...
- Jest nas teraz więcej i to będzie bardzo dynamiczna sytuacja - zapowiada Wojciech Łobodziński. Trener...
Elias Olsson opuszczał stadion mocno kulejąc na prawą nogę. Bez szwedzkiego obrońcy, który w barwach Lechii...
Lechia Gdańsk nie tyle przegrała z Motorem Lublin 0:2, co z własnymi słabościami, które trapią ją na...