Lechia Gdańsk zapłaciła wysoką cenę za wygraną. Znów...
Lechia Gdańsk zapłaciła wysoką cenę za zwycięstwo nad Piastem Gliwice 3:1. - Jestem zmęczony, jakbym sam...
Znaleziono 124 artykuły
Lechia Gdańsk zapłaciła wysoką cenę za zwycięstwo nad Piastem Gliwice 3:1. - Jestem zmęczony, jakbym sam...
Lechia Gdańsk w trakcie 28. kolejki PKO BP Ekstraklasy spadła na ostatnie miejsce w tabeli, gdyż Śląsk...
Bez względu na to, czy wypowiadał się trener, czy piłkarze, to po przegranej Lechii Gdańsk z Puszczą...
Tomasz Grzegorczyk wygrał wszystkie sześć meczów, w których prowadził Arkę Gdynia u siebie w Betclic 1....
Lechia Gdańsk przegrała z Rakowem Częstochowa 1:2 (0:0) w 6. kolejce PKO BP Ekstraklasy. Goście zostali...
Lechia Gdańsk zmierzy się z Rakowem Częstochowa w piątek, 23 sierpnia 2024 roku o godzinie 20:30. W 6....
- Rok czasu gramy taki początek. Męczyliśmy, męczyliśmy i w końcu wymęczyliśmy tę bramkę - podkreślał...
Energa Wybrzeże Gdańsk w czwartek, 14 grudnia o godz. 18 podejmie Zepter Legionowo. Dla obu ekip to...
Arka Gdynia zremisowała na bocznym boisku GCS przy ul. Olimpijskiej z Chojniczanką Chojnice 0:0. Stroną...
Lechia Gdańsk przygotowania do nowego sezonu rozpocznie 14 czerwca. Z wypożyczeń wrócą: Jan Biegański,...
Arka Gdynia potrzebuje średnio aż 7 strzałów, by strzelić gola w domowych meczach Fortuna 1. Ligi w sezonie...
- W Lechii Gdańsk większość zawodników kończyła trening i wracała do rodzin. Ja byłem sam, nawet nie miałem...
AP Orlen Gdańsk przegrał na wyjeździe z Time SMS Łódź 0:2 (0:1). na inaugurację sezonu 2022/23 w...
Unihokeistki Olimpia Osowa Gdańsk wygrały sezon zasadniczy w ekstralidze i w najbliższą niedzielę, 10...
Arka Gdynia zmierzy się z GKS Katowice w sobotę, 19 marca, o godz. 20:30, na Stadionie Miejskim. Na...
Ryszard Tarasiewicz najwyraźniej nauczył Arkę Gdynia jak ma wygrywać jako faworyt w meczach domowych...
Arka Gdynia w poprzednich rozgrywkach nie wygrała żadnego z trzech ostatnich meczów przed własną...
Arka Gdynia wygrała z 11. drużyną Izraela - Hapoel Tel Awiw 3:1 (1:1) po dobrym meczu, który odbył się w...
Lechia Gdańsk ma system premiowy, który daje dodatkowe pieniądze tak piłkarzom, jak i klubowi, ale...
Arka Gdynia jest w połowie drogi, którą jak pisaliśmy 24 kwietnia, może ją bardzo zbliżyć do wicelidera...