Rebud KPR Ostrovia - PGE Wybrzeże Gdańsk 34:24 w meczu o...
PGE Wybrzeże Gdańsk przegrało na wyjeździe z Rebud KPR Ostrovią Ostrów Wielkopolski aż 24:34 (13:17)....
Znaleziono 89 artykułów
PGE Wybrzeże Gdańsk przegrało na wyjeździe z Rebud KPR Ostrovią Ostrów Wielkopolski aż 24:34 (13:17)....
Arka Gdynia przygotowuje dwa wypożyczenia. Z Legii Warszawa do końca sezonu pozyska Jordana Majchrzaka....
Arka Gdynia dokonała trzeciego, zimowego transferu. Zgodnie z tym co zapowiadaliśmy, nowym bramkarzem...
Arka Gdynia znów jest bardzo aktywna i to na różnych polach. Na rynku transferowym na testy zaproszony...
Arka Gdynia pojechała do Odry Opole po piąte zwycięstwo z rzędu i czwarte kolejne bez straty gola w Betclic...
- Jestem zadowolony z występu z Miedzią, bo mimo że ogólnie nie miałem, nie wiadomo ile pracy, to...
Arka Gdynia przegrała z Viborg FF 0:2 (0:1) podczas pierwszego sparingu w trakcie zgrupowania w Danii....
Dariusz Pasieka 1 lipca rozpoczął pracę jako dyrektor akademii Arki Gdynia. - Dla mnie to sentymentalna...
Arka Gdynia w najbliższych dniach może pozyskać drugiego zawodnika w letniej przerwie międzysezonowej. Z...
Arka Gdynia rozpoczęła transfery na sezon 2024/25, który ponownie spędzi w I lidze. Do bramki zaangażowany...
- Siwych włosów to mi przybędzie, pewnie trochę krócej będę też żył. Atmosfera w szatni nie była zwycięska....
Energa Wybrzeże Gdańsk przegrała na wyjeździe z KGHM Chrobrym Głogów (20:12) w meczu 5. kolejki Orlen...
- Mamy problem z zestawieniem środka obrony - przyznaje Szymon Grabowski. Trener Lechii Gdańsk w trzech...
Lechia Gdańsk wróciła do treningów po urlopach. W inauguracyjnych zajęciach wzięło udział 23 piłkarzy. Nie...
Nic nie zmienia się w przepisach o obowiązku gry młodzieżowców w "11". W już opublikowanym regulaminie...
Lechia Gdańsk pozyskała najlepszego młodzieżowca Fortuna 1. Ligi i reprezentanta Polski do lat 20. Takie...
Torus Wybrzeże Gdańsk przegrało na wyjeździe z Chrobrym Głogów 24:30 (14:16) w meczu 7. kolejki PGNiG...
- Znam swoją wartość. Nie będę wymyślał, że będę miał tyle czy tyle bramek i asyst. Transfer do Arki Gdynia...
Bałtyk Gdynia pokonał na wyjeździe Pomorzanin Toruń 2:0 (1:0) w pierwszym meczu nowego sezonu w 2. grupie,...
Szymon Drewniak został nowym piłkarzem Arki Gdynia. 27-letni pomocnik podpisał 2-letni kontrakt. To były...