Arka Gdynia aktywowała klauzule. Przedłużone kontrakty z...
Arka Gdynia aktywowała klauzulę o jednostronnym przedłużeniu kontraktu w przypadku dwóch ważnych dla...
Znaleziono 327 artykułów
Arka Gdynia aktywowała klauzulę o jednostronnym przedłużeniu kontraktu w przypadku dwóch ważnych dla...
Zvonimir Petrović w zwycięskim meczu Arki Gdynia z Ruchem Chorzów nie wykorzystał rzutu karnego. Dotychczas...
Kike Hermoso wrócił do trenowania po kontuzji, której nabawił się podczas okresu przygotowawczego do rundy...
- Moje odczucie jest takie, jakbym mecz przegrał, a nie zremisował. Nie ukrywajmy, że nie jesteśmy...
Arka Gdynia zdecydowała się pozostawić na rundę wiosenną 29 piłkarzy. Odrzucono oferty, które wpłynęły...
Arka Gdynia w 21. kolejce Betclic 1. Ligi zmierzy się ze Zniczem w Pruszkowie. Początek gry w sobotę, 22...
Arka Gdynia ma coraz większe kłopoty w defensywie przed pierwszym oficjalnym meczem 2025 roku. Kike Hermoso...
Arka Gdynia zakończyła zgrupowanie w Turcji. Jaki skład wyłania się po sześciu zimowych sparingach, z...
Arka Gdynia ostatni dzień sparingowych rozpoczęła od wygranej nad ukraińską Polissią Żytomierz 3:2 (1:1). W...
Arka Gdynia pokonała Lokomotiw Płowdiw 2:0 (2:0) na otwarcie sparingów w Turcji. Gole 13. drużynie...
Karol Czubak zostanie piłkarzem KV Kortrijk. Belgijski klub musi wpłacić pełną kwotę odstępnego, która...
Arka Gdynia pokonała Wartę Poznań 1:0 (0:0) na zakończenie zgrupowania w Cetniewie. Zwycięskiego gola w 85....
Arka Gdynia pozyskała zimą już trzech piłkarzy, ale na tym nie kończy z transferami. Bedzie jeszcze jedno...
Stanisław Pruszkowski z III-ligowej Unii Skierniewice, który był na dwudniowych testach, na razie nie...
Arka Gdynia w pierwszym tegorocznym sparingu pokonała II-ligową Olimpię Grudziądz 5:3 (2:0). Do przerwy...
Arka Gdynia znów jest bardzo aktywna i to na różnych polach. Na rynku transferowym na testy zaproszony...
- Mam ponad 80 meczów rozegranych w ekstraklasie. Zatem nie można mi dawać czasu, a trzeba ode mnie...
Arka Gdynia zimą ma być jeszcze wzmocniona. Dyrektor sportowy - Veljko Nikitović i nowy trener - Dawid...
Damian Węglarz został najlepszym, a Hubert Adamczyk najgorszym piłkarzem z grona 26, który jesienią 2024...
- Byliśmy równorzędnym przeciwnikiem dla Piasta Gliwice i wydawało się, że jest szansa na awans. Bardzo...