Arka Gdynia ma już nowe cele. Szymon Sobczak: 1. miejsce...
Arka Gdynia zrealizowała główny cel, jakim było zdobycie awansu do PKO BP Ekstraklasy. Jednak Szymon...
Znaleziono 1970 artykułów
Arka Gdynia zrealizowała główny cel, jakim było zdobycie awansu do PKO BP Ekstraklasy. Jednak Szymon...
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Arka Gdynia aktywowała klauzulę o jednostronnym przedłużeniu kontraktu w przypadku dwóch ważnych dla...
Arka Gdynia zmierzy się u siebie z Wartą Poznań w 27. kolejce Betclic 1. Ligi we wtorek, 8 kwietnia o...
Bałtyk Gdynia nie przełamał się i znów poległ na wyjeździe. Tym razem górą okazała się druga drużyna...
- Najważniejsze jest dla nas nie szukanie tłumaczeń, ale zdobycie 3 punktów, aby wydostać się z kłopotów, w...
Lechia Gdańsk wiosną ma bardzo wąską kadrę zawodniczą. Jedną z nielicznych pozycji, na której trwa...
W spotkaniu towarzyskim reprezentacji U21 rozegranym w tureckiej Antalyi Polska wygrała z Ukrainą 3:2...
Zawodnicy Arki Gdynia, którzy przebywają aktualnie na zgrupowaniu młodzieżowej reprezentacji Polski do lat...
Zvonimir Petrović w zwycięskim meczu Arki Gdynia z Ruchem Chorzów nie wykorzystał rzutu karnego. Dotychczas...
Kike Hermoso wrócił do trenowania po kontuzji, której nabawił się podczas okresu przygotowawczego do rundy...
- Moje odczucie jest takie, jakbym mecz przegrał, a nie zremisował. Nie ukrywajmy, że nie jesteśmy...
Trójmiejscy IV-ligowcy rozpoczęli rundę wiosenną bez wygranej. Remisem 1:1 zakończyło się wyjazdowe...
Arka Gdynia zdecydowała się pozostawić na rundę wiosenną 29 piłkarzy. Odrzucono oferty, które wpłynęły...
Arka Gdynia w 21. kolejce Betclic 1. Ligi zmierzy się ze Zniczem w Pruszkowie. Początek gry w sobotę, 22...
Arka Gdynia zrealizowała wcześniej wspominany przez nas transfer na środek obrony. Do zespołu dołączył...
Dawid Gojny nie oświadczył się po raz drugi, Arka Gdynia nie wygrała na inaugurację roku w Betclic 1....
- Oczywiście, że mogę powiedzieć, że celem Arki Gdynia jest awans bezpośredni. Jeżeli ja, jako trener...
Arka Gdynia ma coraz większe kłopoty w defensywie przed pierwszym oficjalnym meczem 2025 roku. Kike Hermoso...
"Rozmawiałem z kilkoma zawodnikami z Arki Gdynia i przyznali, że bardzo dobrze to wygląda. Moim czarnym...