Bogdan Sarnawski na dłużej w Lechii Gdańsk. "Widzew...
Przed wyjazdowym meczem 27. kolejki PKO BP Ekstraklasy z Widzewem Łódź na spotkaniu z dziennikarzami...
Znaleziono 310 artykułów
Przed wyjazdowym meczem 27. kolejki PKO BP Ekstraklasy z Widzewem Łódź na spotkaniu z dziennikarzami...
Lechia Gdańsk nie na takie wieści czekała. Jej licencja pozostaje zawieszona, a jedynym nowym komunikatem...
Lechia Gdańsk pokonała Lecha Poznań 1:0, korzystając z tego, że od 14. minuty mogła grać 11 na 10. Nie była...
Karol Czubak zwyciężył w 13. Plebiscycie Trojmiasto.pl na Najlepszego Ligowca Roku 2024 w Trójmieście....
Tylko do północy w niedzielę, 26 stycznia można głosować w 13. Plebiscycie na Najlepszego Ligowca Roku 2024...
Lechia Gdańsk wygrała Polissią Żytomierz 1:0 (0:0) w drugim sparingu podczas zgrupowania w Turcji. Rywalom...
Damian Węglarz został najlepszym, a Hubert Adamczyk najgorszym piłkarzem z grona 26, który jesienią 2024...
Lechia Gdańsk na zgrupowanie do Cetniewa zabrała aż pięciu bramkarzy. Numeru jeden broni Bogdan Sarnawski....
Lechia Gdańsk przygotowuje się do nowej misji. To oczywiście gra w PKO BP Ekstraklasie po rocznej przerwie....
Zarząd Polskiego Związku Piłki Nożnej bez zmian pozostawił przepisy odnośnie młodzieżowców w ekstraklasie....
- Nie interesuje nas remis. Najpiękniejszy scenariusz na derby Trójmiasta to nie stracić bramki i wygrać....
Arka Gdynia po remisie z Podbeskidziem Bielsko-Biała wypuściła inicjatywę z rąk w kwestii awansu do...
- Lechia Gdańsk ma pewne zaległości finansowe względem zawodników - trochę powyżej miesiąca. Na szczęście...
- Myślę, że to będzie dodatkowa motywacja. Pozycję lidera będziemy chcieli utrzymać do samego końca -...
- Śmialiśmy się już z kolegami z poprzedniego, mojego klubu, że co tydzień powinienem grać z Lechią Gdańsk,...
- Od 1. do 90. minuty byliśmy wyzywani. Wszystkie możliwe obelgi szły w naszą stronę. To nie było tak, że...
Arka Gdynia spodziewa się na derbach Trójmiasta 12-13 tysięcy kibiców, a już obecnie uprawnionych do...
Czy Arka Gdynia musi sprzedawać piłkarzy, aby mieć pieniądze na wypłaty? Z takim m.in. pytaniem zwróciliśmy...
Arka Gdynia zainauguruje sezon bez swoich liderów: Janusza Gola i Huberta Adamczyka, których pozostanie w...
- Jestem wdzięczny, bo to tu najpierw dostałem szansę, a następnie się rozwinąłem. Bardzo za to dziękuję...