Tomasz Wójtowicz po debiutanckiej bramce dla Lechii...
Na zakończenie 23. kolejki PKO BP Ekstraklasy Lechia przegrała w Częstochowie z Rakowem 1:3. Dla gdańszczan...
Znaleziono 216 artykułów
Na zakończenie 23. kolejki PKO BP Ekstraklasy Lechia przegrała w Częstochowie z Rakowem 1:3. Dla gdańszczan...
Trójmiejscy IV-ligowcy rozpoczęli rundę wiosenną bez wygranej. Remisem 1:1 zakończyło się wyjazdowe...
W swoim piątym meczu sparingowym, podczas przygotowań do walki o utrzymanie czwartej ligi, Bałtyk Gdynia...
"Mecz z Tychami to wypadek przy pracy. Ostatnio Arka Gdynia prezentuje dobrą formę, ale wyjazd do drużyny,...
Reprezentantki Polski pokonały Rumunki 4:1 (2:0) w półfinale baraży o awans na Euro 2025 w Szwajcarii. Dwa...
Nie potrzebowali tym razem rzutów karnych, aby wygrać szczypiorniści PGE Wybrzeża Gdańsk, którzy...
Na inaugurację 9. kolejki IV ligi Bałtyk Gdynia zremisował na swoim boisku z Gryfem Wejherowo 3:3 (1:1)....
"Tomasz Grzegorczyk jako pierwszy trener to jest logiczny ciąg. Zna już ten zespół, ale nie zawsze jako...
Wybrzeże Gdańsk pokonało na wyjeździe Energę MKS Kalisz. Regulaminowy czas gry zakończył się wynikiem 30:30...
Arka Gdynia w Lublinie otrzymała premię za odwagę Wojciecha Łobodzińskiego. W 22. minucie po kontuzji...
- Myślę, że jest to zdrowa rywalizacja. Cieszyłem się, że przywitał się z kibicami golem. Mam nadzieję, że...
- Analizując tamtą rundę i chcąc dalej iść w progresie, to nie możemy się zastanawiać, czy gramy u siebie,...
Dokładnie 40 lat temu, 28 września 1983 roku na stadionie przy ul. Traugutta Lechia Gdańsk zmierzyła się z...
- Gratulacje i podziękowania dla moich zawodników za to, że mieli szacunek dla drużyny GKS Katowice. Nie...
Lechia Gdańsk rozbiła u siebie GKS Katowice 5:1 (1:1) w meczu 9. kolejki Fortuna 1. Ligi. Biało-zieloni...
Lechia Gdańsk podejmie GKS Katowice w piątek, 22 września, w ramach 9. kolejki Fortuna 1. Ligi....
- Czuję się tu jak w domu, jak w rodzinie - mówi nam Dawid Bugaj, prawy obrońca Lechii Gdańsk, który latem...
- W tym sezonie w I lidze są wielkie marki, mecze będą na dobrych stadionach, a poziom może być nie tylko...
- Gdyby Arka Gdynia funkcjonowała tak przez cały czas, to nie martwilibyśmy się o awans do ekstraklasy -...
Filip Sosnowski jesienią był podstawowym piłkarzem Gedanii 1922 Gdańsk, ale po operacji kolana musiał...