Pułapka pełna piwa: Craft Beer Fiesta ponownie w Gdańsku
Wystartowała kolejna edycja festiwalu kraftowego piwa Craft Beer Fiesta, organizowanego przez pub Pułapka....
Znaleziono 69 artykułów
Wystartowała kolejna edycja festiwalu kraftowego piwa Craft Beer Fiesta, organizowanego przez pub Pułapka....
Coraz więcej osób szuka alternatywnych sposobów na zabawę podczas urodzin i wieczorów panieńskich czy...
Jesień w Trójmieście zapowiada się wyjątkowo piwnie, bo już od końca września puby i restauracje zapraszają...
Rozpoczynamy drugi tydzień sierpnia. Trójmiasto nie zwalnia tempa i nadal oferuje mnóstwo imprez i...
W ostatnich latach na rynku piwnym dokonała się prawdziwa rewolucja, więc wiele pubów i browarów stara się...
Jesień to początek sezonu na imprezy firmowe. Po wakacjach, kiedy większość pracowników powróciła z urlopów...
W kwietniu pisaliśmy o tym, że właściciele Pułapki pilnie poszukują nowego lokum. Powodem, dla którego pub...
24 stycznia 1873 roku zakończył się pierwszy etap budowy Gdańskiego Browaru na terenie dworskiego parku...
Ipy, apy, stouty, soury, pilsy - słowem wszystko to, co kochają fani kraftu. Wielkie święto miłośników piwa...
Rozpoczęła się kolejna, zimowa, mocna jak nigdy wcześniej edycja festiwalu piwa rzemieślniczego Craft Beer...
Zazwyczaj są mocniejsze od klasycznych lagerów i różnią się od nich smakiem, który jest efektem wyobraźni...
W Trójmieście organizowanych jest coraz więcej imprez z piwem w roli głównej. Jedno z takich świąt piwa...
- Rugby to u mnie sport rodzinny, na który byłem skazany. Na pierwszy trening wysłała mnie... mama - mówi...
Jasne lub ciemne, lager i ale, beczkowe lub z butelki, w pubie i restauracji, do obiadu i jako pretekst do...
Poznawanie tajników warzenia piwa oraz próbowanie nowych smaków - to najważniejsze powody, dla których...
Polskie restauracje od marca tego roku wielokrotnie mierzyły się z przeciwnościami. Po wiosennym zamrożeniu...
To kolejna akcja stworzona z myślą o zwierzakach, w której biorą udział lokalne punkty gastronomiczne. W...
W Trójmieście znajdziemy sporo mniejszych i większych pubów, w których napijemy się regionalnych piw z...
"Nie wiedziałem, gdzie leży Wilno, na szczęście pilot owszem". Taki napis przywitał mnie na wielkim...
Podczas Jarmarku św. Dominika warto wybrać się do strefy Pomorskie Smaki, znajdującej się na Ołowiance w...