Pojezierze Kaszubskie jesienią na rowerze
Pojezierze Kaszubskie to przepiękny obszar naszego regionu, który podczas wycieczki rowerowej bądź pieszej...
Znaleziono 25 artykułów
Pojezierze Kaszubskie to przepiękny obszar naszego regionu, który podczas wycieczki rowerowej bądź pieszej...
Trójmiejski Park Krajobrazowy to miejsce wypoczynku i różnorodnych aktywności naszych mieszkańców. Bliskość...
W czerwcu tego roku planowane jest uruchomienie Mevo 2.0. Nam udało się go przetestować już teraz. Plusy:...
Czy warunki trójmiejskie pozwalają na nawiązanie równej rywalizacji w zawodach typowo górskich? Okazuje...
Za nami 2. Rodzinna Wycieczka Rowerowa w ramach programu Aktywuj się w Gdańsku. 12-kilometrowa trasa...
Żuławy Malborskie to kraina obfita w różnego rodzaju zabudowania, które swój rozwój zawdzięczają osadnictwu...
Listopad to miesiąc zadumy nad śmiercią i przemijaniem, to także czas szczególnej pamięci o naszych...
Trójmiejski Park Krajobrazowy to miejsce wypoczynku i różnorodnych aktywności naszych mieszkańców. Bliskość...
Miasto zdrowej mobilności to miasto oparte na poruszaniu się pieszo, rowerem oraz komunikacją publiczną. By...
Na dolnym odcinku ul. Tetmajera w Oliwie trwają prace przygotowawcze do budowy kanalizacji deszczowej....
Przestrzennie zwarty Sopot będąc miastem niedużych odległości powinien być rajem dla rowerzystów. Ale nie...
Raport drogowy w Trojmiasto.pl codziennie dostarcza informacji o typowych bądź nietypowych zdarzeniach na...
Ulica św. Ducha w Gdańsku odzyskuje blask. Do 30 listopada powinna zakończyć się przebudowa 290-metrowego...
Wycieczka, której trasa przebiega nad urokliwymi jeziorami oraz mokradłami, to nie tylko propozycja na...
Legendarna wyspa "ognia i lodu" na północnym Atlantyku zachwyca potęgą przyrody. Trasa naszej miesięcznej...
W naszych miastach zarządcy dróg, dziennikarze, lokalni politycy, jak i wielu działaczy organizacji...
"Kamienne Kręgi" to nazwa szlaku rowerowego, biegnącego przez gminę Somonino. Jego trasę mieliśmy okazję...
Od kilku lat planowałam przejechać rowerem trasę Camino de Santiago de Compostela. Pozostawało tylko...
Wystartowałem w tym dosyć przypadkowo namówiony przez kolegę, Marka. Postanowiliśmy jechać razem, gdyż ani...
Do Słupska dotarłem pociągiem, po czym z Fizolem i Rafim ruszyliśmy na północ, do Ustki. Zapłaciliśmy z...