Po kilkunastu latach odblokowano skrót między dzielnicami
Negocjacje władz Gdyni z deweloperem umożliwiły kierowcom przejazd pomiędzy Leszczynkami i Grabówkiem....
Znaleziono 95 artykułów
Negocjacje władz Gdyni z deweloperem umożliwiły kierowcom przejazd pomiędzy Leszczynkami i Grabówkiem....
27-letni gdynianin, drifter i kierowca wyścigowy, dwa w jednym, od kilku lat dzieli się swoimi...
Nieoficjalnie wiadomo już, że chęć społecznej pracy w jednostkach pomocniczych naszego miasta wyraziła...
Miał być gotowy w grudniu tego roku, ale nie ma już na to szans. Po raz kolejny nie udało się znaleźć...
W Gdańsku dyskutowano o pierwszym Budżecie Obywatelskim, w Gdyni łatano rowerowe "dziury wstydu", a w...
Zastanawiasz się kim chcesz zostać i jakie studia wybrać? Widzisz siebie jako szefa własnej firmy,...
- Dzięki rugby poznałem wielu ludzi, byłem w tylu różnych miejscach. Jestem zadowolony z tego co...
Rezerwa Drogi Czerwonej we Wrzeszczu powoli przestaje straszyć. Nakreślona ponad pół wieku temu autostrada...
Publiczny Terminal Promowy w Gdyni rozpoczyna działalność. Dziś, czyli w piątek, 17 czerwca, o godz. 19:30...
Jego powstanie skróci czas nawigowania w porcie i pozwoli obsługiwać większe promy. Kosztował ok. 290 mln...
Crowdfunding daje dużo twórczej wolności, nie pozostawia miejsca na kompromisy, nic więc dziwnego, że jest...
Około 3 miliony złotych przez ostatnie 10 lat - taką kwotę w sumie gdyńscy urzędnicy wydali na wynajęcie i...
Dziś ostatni dzień głosowania w kolejnej edycji Budżetu Obywatelskiego w Gdyni. Z tej okazji przypominamy...
Zawisła wiecha na budynku terminalu promowego w Gdyni. Jest to jedna z kluczowych inwestycji w Porcie...
Marissa Kastanek przedłużyła umowę z Arką Gdynia. Amerykanka z polskim paszportem, która była jedną z...
- Derby nigdy nie powszednieją, choć z rosnącym doświadczeniem odbiera się je inaczej. Myślę, że teraz...
Przyszłoroczne budżety będą trudne, musimy szukać oszczędności - mówią jednym głosem władze Gdańska, Gdyni...
Trzy lata temu odświeżenie skweru przy ul. Cylkowskiego w Redłowie wraz z budową fontanny miało kosztować...
Ma być publiczny, ma skrócić czas pobytu w porcie promów, jeszcze większych niż dotychczas, jest...
Gdynia w drugim półroczu 2019 roku przygotowała dla piłkarzy III-ligowego Bałtyku około 300 tysięcy złotych...