Lechia Gdańsk - Korona Kielce. Dzień do utrzymania oraz z...
Lechia Gdańsk zagra o czwarte zwycięstwo z rzędu na Polsat Plus Arenie Gdańsk, które może okazać się na...
Znaleziono 1970 artykułów
Lechia Gdańsk zagra o czwarte zwycięstwo z rzędu na Polsat Plus Arenie Gdańsk, które może okazać się na...
Lechia Gdańsk złożyła odwołanie do Komisji Odwoławczej ds. Licencji Klubowych, aby uzyskać prawo gry w PKO...
W ramach 26. kolejki IV ligi Bałtyk Gdynia zremisował bezbramkowo w Wejherowie z Gryfem. Był to pierwszy...
Lechia Gdańsk, gdy wygra z Piastem Gliwice, opuści strefę spadkową PKO BP Ekstraklasy. Tego dnia do Letnicy...
- Jestem dumny z piłkarzy. Wyglądało na to, że to możemy zdobyć zwycięską bramkę pod koniec meczu. Mieliśmy...
Nie ma innej takiej pozycji w zespole Lechii Gdańsk, gdzie równie często dochodziłoby do zmiany zawodników...
- Bardzo zżyłem się z biało-zieloną społecznością. Doceniam to wszystko, co dla klubu robią kibice. Co do...
Zawodnicy Bałtyku Gdynia przełamali złą passę bez zwycięstwa w nowym roku na inaugurację 21. kolejki IV...
W pierwszym meczu rundy wiosennej rugbiści Drew Pal 2 Lechii Gdańsk w zimowej scenerii nie mieli wiele do...
- Czasem jest się ofiarą swojego własnego sukcesu. Mieliśmy bardzo dobry początek i chcieliśmy iść o krok...
W 11. kolejce ekstraligi rugby o pierwsze punkty wiosną Drew Pal 2 Lechia Gdańsk będzie rywalizować na...
"Lechia Gdańsk gra zdecydowanie lepiej niż w zeszłej rundzie. Porażkę z Rakowem Częstochowa można było...
Klasa okręgowa wraca na ligowe boiska. Lider po jesieni - Arka II Gdynia zainauguruje 2025 rok wyjazdowym...
Na zakończenie 23. kolejki PKO BP Ekstraklasy Lechia przegrała w Częstochowie z Rakowem 1:3. Dla gdańszczan...
- Przez wyniki, jakie mieliśmy w pierwszej rundzie, mogliśmy być w mentalnym dołku. Mecz ze Śląskiem...
- Cieszymy się, że kibice pokazali, że są z nami. Nie tym, że będziemy po sobie "jechać", czy robić jakieś...
- Kiedy było trochę zamieszania w Lechii Gdańsk pod kątem licencji, przez chwilę rozmawialiśmy o tym, by...
Bez względu na to, czy wypowiadał się trener, czy piłkarze, to po przegranej Lechii Gdańsk z Puszczą...
- Nie wiem, skąd oni biorą mój numer na WhatsAppie. Francja, Niemcy, Hiszpania, Ameryka... No wszyscy...
- Nasz sezon zaczyna się tak naprawdę teraz. Złapaliśmy kontakt z drużynami, z którymi walczymy o...