Arka Gdynia albo...? Wybory napastnika. Karol Czubak:...
Letnie okno transferowe w Polsce otwarte będzie do 6 września. Do tego czasu kluby mają czas, aby...
Znaleziono 66 artykułów
Letnie okno transferowe w Polsce otwarte będzie do 6 września. Do tego czasu kluby mają czas, aby...
Tomasz Grzegorczyk na dłużej jak i zatrudnienie nowego trenera - oba te warianty w Arce Gdynia są obecnie...
- Poprzedni sezon pokazał, że nie możemy myśleć o niczym innym jak o awansie. Bardzo bym chciał zająć jedno...
- Kadra jest w tej chwili zamknięta. Szukamy optymalnego składu, ustawienia i te kilka dni będziemy do tego...
Dariusz Pasieka 1 lipca rozpoczął pracę jako dyrektor akademii Arki Gdynia. - Dla mnie to sentymentalna...
Arka Gdynia straciła nie tylko awans do ekstraklasy, ale również w rundzie wiosennej obsunęła się w...
Trefl Gdańsk potwierdził drugi powrót. Bartłomiej Mordyl podpisał kontrakt na sezon 2024/25, a że do tego...
Arka Gdynia po ciężko wywalczonej wygranej z Resovią 3:2 (2:1), znalazła się o dwa zwycięstwa od...
Arka Gdynia zakończyła passę 10 meczów bez porażki w Fortuna 1. Lidze, ale ta na stadionie przy ul....
Michał Borecki w latach 2013-16 grał w drużynach Lazio Rzym. Z jego znajomości języka włoskiego korzysta...
- Myślałem, że w kolejnych sezonach będziemy mogli powalczyć o coś więcej, może o medale, mistrza lub w...
Trefl Gdańsk po pięciosetowych thrillerach w Ergo Arenie, w 26. kolejce PlusLigi zagra na wyjeździe z...
- W Rzeszowie "daliśmy ciała" na całej linii. Po prostu musimy to też naprawić względem samych siebie, bo...
- Nasze relacje układają się bardzo dobrze. Nie tylko ja zyskuje jako trener, ale przede wszystkim zyskuje...
- Było to dobre widowisko I-ligowe, bazujące na walce. Jestem bardzo dumny z moich zawodników, z tego jak...
Czy Arka Gdynia musi sprzedawać piłkarzy, aby mieć pieniądze na wypłaty? Z takim m.in. pytaniem zwróciliśmy...
Trener Szymon Grabowski porażkę Lechii Gdańsk z Resovią nazywa cenną lekcją dla jego zespołu, który uczy...
- Żal, że to się tak skończyło. Oczywiście wierzę w ten zespół, bo naprawdę nie gramy źle - na przemian...
Arka Gdynia zmierzy się z Polonią Warszawa w 3. kolejce Fortuna 1. Ligi. Sędzia Łukasz Kuźma da sygnał do...
- Wszyscy chcieliby szybkiego powrotu do ekstraklasy. Ja również. Klub przez lata wypracował sobie markę,...