Arka Gdynia dała tylko 2-tygodniowe urlopy. Dawid Szwarga...
Arka Gdynia po wygranej nad Stalą Stalowa Wola 3:0 i zapewnieniu sobie 1. miejsca w końcowej tabeli Betclic...
Znaleziono 739 artykułów
Arka Gdynia po wygranej nad Stalą Stalowa Wola 3:0 i zapewnieniu sobie 1. miejsca w końcowej tabeli Betclic...
- Myślę, że podstawą jest to, żeby zapewnić sobie utrzymanie, a dopiero potem powoli przyjdzie kolej na...
Arka Gdynia tego eksperymentu nie wytrzymała. Aż sześć zmian, których dokonał Dawid Szwarga w porównaniu z...
Arka Gdynia wypłaci piłkarzom premię za awans do PKO BP Ekstraklasy. Na ten cel klub zarezerwował ponad...
Arka Gdynia zrealizowała główny cel, jakim było zdobycie awansu do PKO BP Ekstraklasy. Jednak Szymon...
Marissa Kastanek miała swoje rytuały i etos pracy. Nie lubiła tracić czasu. Podczas podróży na mecze...
W środę, 7 maja, zostanie rozegrana ostatnia, 30., kolejka sezonu zasadniczego Orlen Basket Ligi. AMW Arka...
Ostatni dzień majówki 2025 z Orlen Basket Ligą rozpoczynali meczem w Gliwicach koszykarze GTK oraz Trefla....
Wszystkie bilety na mecz Arka Gdynia - Bruk-Bet Termalica Nieciecza zostały wyprzedane. W niedzielę, 4 maja...
Rezerwy Arki Gdynia zapewniły sobie awans do IV ligi. Podopieczni Łukasza Kowalskiego zdominowali rozgrywki...
Arka Gdynia stoi przed wielką szansą, aby już na trzy kolejki przed końcem sezonu zasadniczego Betclic 1....
Arka Gdynia wygenerowała łącznie ponad 15 milionów złotych strat działalności z lat ubiegłych. Jednak...
- Byłem w ekstraklasie i radziłem sobie dobrze. Niestety, miałem dużo urazów. Gdy tylko łapałem formę,...
Arka Gdynia już na pięć kolejek przed końcem sezonu zasadniczego Betclic 1. Ligi zapewniła sobie miejsce w...
Arka Gdynia zaszokowała 7 października ubiegłego roku i to pod wieloma względami, gdyż po wyjazdowej...
Arka Gdynia składa wniosek o licencję na sezon 2025/26 od razu na PKO BP Ekstraklasę. Jednocześnie klub...
- Zawsze sobie stawiałem za cel numer jeden - bezpieczeństwo firmy, czyli stabilizację finansową. Na tej...
W 12. kolejce ekstraligi rugby Drew Pal 2 RC Lechia Gdańsk na stadionie przy ul. Grunwaldzkiej podejmie...
Blisko pięć miesięcy pauzowały kluby Klasy B, które w najbliższy weekend rozpoczną rundę wiosenną. W grze o...
Koszykarze AWM Arki Gdynia muszą jak najszybciej zapomnieć o porażce w 45. derbach Trójmiasta i skupić się...