Lechia Gdańsk zagra "o coś dużego", ale nie...
- Mamy coś dużego w głowach i postaramy się to zrealizować. Jednak byłbym głupcem, gdybym teraz powiedział,...
Znaleziono 398 artykułów
- Mamy coś dużego w głowach i postaramy się to zrealizować. Jednak byłbym głupcem, gdybym teraz powiedział,...
Kilka lat temu postawił wszystko na jedną kartę i poszedł na swoje. Od 2020 r. Szymon Krysztofiak prowadzi...
Grupka nastolatków organizuje imprezę w nowoczesnym domu. Gdy kontrolę nad naszpikowanym technologią...
W ubiegłym roku PKP Polskie Linie Kolejowe ogłosiły nabór wniosków na budowę bezkolizyjnych przejazdów...
Pamiętacie to niezwykłe małżeństwo? Ola i Marcin Górscy z Gdańska rzucili wszystko i ruszyli na rowerach w...
Wojciech Pruński spełnił marzenie i zrealizował cel, który sobie wyznaczył. 44-letni mieszkaniec gdyńskich...
Szukasz najlepszego kredytu gotówkowego, ale nie wiesz, od czego zacząć? Wybór odpowiedniej oferty może być...
Koszykarze AWM Arki Gdynia muszą jak najszybciej zapomnieć o porażce w 45. derbach Trójmiasta i skupić się...
- Nie jesteśmy synami stracha - zapewnił Dawid Szwarga. Arka Gdynia po blisko trzech latach ponownie...
Jaguar Gdańsk w meczu z Pomezanią Malbork pokazał się w formie przypominającej tę z ubiegłego sezonu....
Klasa okręgowa wraca na ligowe boiska. Lider po jesieni - Arka II Gdynia zainauguruje 2025 rok wyjazdowym...
Odżywają demony z jesieni. Lechia Gdańsk pokazuje, że potrafi dobrze grać, ale budzi się dopiero wówczas,...
Lechia Gdańsk znalazła się w nowej rzeczywistości. John Carver po raz pierwszy musiał przygotowywać zespół...
Bałtyk Gdynia wysoko pokonał V-ligowe KS Chwaszczyno aż 9:3 (3:2) na Narodowym Stadionie Rugby podczas...
Zespół VBW Gdynia po nieudanej przygodzie w Pucharze Polski nie wyciąga konsekwencji personalnych. Obecnie...
Planowana budowa linii Południowej PKM nie jest nowym pomysłem. Pierwsze koncepcje takiej trasy dla...
- Czuję się doceniony. Mam tu dobre warunki do życia. Chciałbym tu jeszcze trochę pograć. Najważniejsze...
Pomnik-ławeczka Brunona Zwarry została w sobotę oficjalnie odsłonięta przy ul. Biskupiej 33 w dzielnicy...
- Oczywiście w pełni rozumiem dyskusje na temat tego, co się wydarzyło, jeżeli chodzi o objęcie przeze mnie...
Realizacja tego pomysłu zajęła kilka lat, ale w końcu się udało. W najbliższą sobotę 21 grudnia oficjalnie...