Arka Gdynia o wygranej nad liderem. Dawid Kocyła: Zrehabilitowaliśmy się po derbach
Arka Gdynia w wyjściowym składzie na wygrane spotkanie z Wisłą Płock wystawiła aż trzech piłkarzy, którzy w...
Znaleziono 352 artykuły
Arka Gdynia w wyjściowym składzie na wygrane spotkanie z Wisłą Płock wystawiła aż trzech piłkarzy, którzy w...
Arka Gdynia pokonała Wisłę Płock 1:0 (0:0) na otwarcie 7. kolejki PKO BP Ekstraklasy. Zwycięskiego gola...
- Jestem zły i rozgoryczony. Umiejętności na pewno mamy większe niż to, co pokazujemy. Nie wierzę w to,...
- Chciałbym zacząć od przeprosin naszych kibiców, których było około tysiąca. Niektórzy z nich na pewno...
Lechia Gdańsk zaczęła mecz wyjazdowy z Zagłębiem Lubin źle, a skończyła jeszcze gorzej. Biało-zieloni już...
- Chcemy ich zaskoczyć - zapowiedział John Carver przed meczem rozpoczynającym 5. kolejkę w PKO BP...
Dramat Lechii Gdańsk w meczu z mistrzem Polski. Biało-zieloni prowadzili po pierwszej połowie 2:0, ale na...
Około 15 tysięcy osób jest już uprawnionych do wejścia na mecz Lechia Gdańsk - Lech Poznań. Początek gry w...
Lechia Gdańsk czeka na nowego bramkarza. Ma on się znaleźć w kadrze na mecz z Lechem Poznań, który...
Arka Gdynia na inaugurację PKO BP Ekstraklasy wprowadziła czterech nowych piłkarzy do "11", ale na razie...
Arka Gdynia przegrała na inaugurację PKO BP Ekstraklasy na wyjeździe z Motorem Lublin 0:1 (0:0)....
Lechia Gdańsk w poprzednim sezonie na pierwsze zwycięstwo w PKO BP Ekstraklasie czekała aż do 7. kolejki....
- Celem minimum, jest utrzymanie, ale ja bym patrzył od miejsca 12. w górę, a w wartościach punktowych...
Arka Gdynia została mistrzem Betclic 1. Ligi sezonu 2024/25 oraz ustanowiła dwa klubowe rekordy....
Arka Gdynia zakończy rozgrywki Betclic 1. Ligi wyjazdowym meczem ze zdegradowaną już Stalą Stalowa Wola....
Lechia Gdańsk pokonała u siebie Koronę Kielce 3:2 (2:0). Zwycięskiego gola w 90. minucie meczu strzelił...
Lechia Gdańsk zagra o czwarte zwycięstwo z rzędu na Polsat Plus Arenie Gdańsk, które może okazać się na...
- Wracamy nie w pełni usatysfakcjonowani. Przed nami bardzo ważne spotkanie z Bruk-Betem Termaliką...
Lechia Gdańsk zapłaciła wysoką cenę za zwycięstwo nad Piastem Gliwice 3:1. - Jestem zmęczony, jakbym sam...
Arka Gdynia niespodziewanie oddała punkty drużynie, która do 30. kolejki przystępowała z ostatniego miejsca...