AMW Arka Gdynia - Górnik Zamek Książ Wałbrzych 74:88. Za...
AMW Arka Gdynia przegrała z drużyną Górnik Zamek Książ Wałbrzych 74:88 (17:28, 13:22, 20:18, 24:20) na...
Znaleziono 122 artykuły
AMW Arka Gdynia przegrała z drużyną Górnik Zamek Książ Wałbrzych 74:88 (17:28, 13:22, 20:18, 24:20) na...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia w poniedziałek ogłosiła pierwszego nowego zawodnika w kadrze na sezon...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia po ogłoszeniu nowego trenera, Artura Gronka, przystępuje do procesu...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia dokonała kolejnych zmian. Nieco ponad tydzień temu ogłosiła nowego...
Trefl Sopot i Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia przeprowadzają zmiany w swoich kadrach. Oba trójmiejskie...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia przechodzi kolejne zmiany kadrowe. W tym tygodniu z zespołem z Gdyni...
Krajowa Grupa Spożywcza Arka Gdynia straciła lidera. Do Legii Warszawa przeniósł się rozgrywający Andrzej...
Trefl Sopot wygrał na wyjeździe z Legią Warszawa 85:70 (19:24, 20:13, 20:13, 26:20) w 23. kolejce Orlen...
- Odbyliśmy poważną, męską rozmowę wewnątrz drużyny i powinno być coraz lepiej. Chciałbym zagrać z Suzuki...
Drużyna Asseco Arka Gdynia przegrała u siebie z Legią Warszawa 83:92 (15:16, 20:28, 26:17, 22:31) w 23....
Dariusz Wyka i Grzegorz Kamiński grają więcej i lepiej po tym, jak latem zamienili Asseco Arkę Gdynia na...
- Głowa podpowiada, że mogę pomóc i ostatni sparing, który był pierwszym od pięciu miesięcy, tylko...
- Myślę, że sprawimy sporo niespodzianek. Będziemy drużyną, przed którą każdy będzie musiał czuć respekt,...
Filip Dylewicz wrócił do Asseco Arki Gdynia. Koszykarz grał dla żółto-niebieskich w sezonie 2018/19. Ten...
Mikołaj Witliński podpisał roczny kontrakt z Asseco Arką Gdynia. 24-letni środkowy lub silny skrzydłowy...
Igor Wadowski został nowym koszykarzem Asseco Arka Gdynia. 24-latek trafił nad morze z Anwilu Włocławek i...
Przemysław Frasunkiewicz będzie nadal trenerem koszykarzy Asseco Arki Gdynia. Szkoleniowiec podpisał roczny...
Filip Dylewicz może wrócić do Asseco Arki Gdynia. Weteran miałby wesprzeć zespół, który zagra w krajowym...
- W tym sezonie prawdopodobnie nie zobaczymy w naszym zespole zagranicznych koszykarzy. Nastawiamy się na...
Paweł Leończyk podpisał nowy kontrakt z Treflem Sopot, choć obecny miał obowiązywać jeszcze przez rok....