Energa Gdańsk Maraton ma być świętem biegaczy i kibiców
6 kwietnia pod hasłem "Biegnij w mieście wolności!" odbędzie się siódma edycja Energa Gdańsk Maratonu....
Znaleziono 177 artykułów
6 kwietnia pod hasłem "Biegnij w mieście wolności!" odbędzie się siódma edycja Energa Gdańsk Maratonu....
Weekend, 8-9 lutego, w Trójmieście zapewni wiele możliwości integracji oraz aktywnego spędzenia czasu....
Weekend, 11-12 stycznia w Trójmieście zapewni wiele możliwości na spędzenie aktywnego czasu. Będą gry z...
Weekend, 4-5 stycznia, będzie pierwszym w 2025 r., więc chcąc trzymać się noworocznych postanowień, warto...
Weekend, 28-29 grudnia, będzie pierwszym po świętach, a zarazem ostatnim w 2024 roku. Warto go spędzić...
Weekend, 21-22 grudnia, będzie ostatnim przed świętami Bożego Narodzenia. W Trójmieście będzie go można...
W weekend, 14-15 grudnia, w Trójmieście odbędą się przeróżne imprezy oraz wydarzenia, dzięki którym będzie...
W weekend,30 listopada - 1 grudnia w Trójmieście przynosi coraz więcej imprez związanych z zimą, ale nie...
Żużlowcy Energi Wybrzeża Gdańsk podali skład na wyjazdowy mecz z Texom Stalą Rzeszów. Znów doszło do...
- Osobiście uważałem, że spotkanie nie powinno się odbyć (...). Jestem bardzo sfrustrowany - przekazał...
Weekend dla aktywnych w Trójmieście będzie można spędzić na wiele sposobów. Do wyboru będą treningi oraz...
Za darmo i przez cały tydzień można korzystać z zajęć dla aktywnych przygotowanych przez: Gdański Ośrodek...
Weekend dla aktywnych w Trójmieście można spędzić na różne sposoby. Górować będzie bieganie, ale będą też...
Ostatni weekend ferii i urodziny Gdyni będzie można spędzić aktywnie na różne sposoby. Do wyboru będą...
Weekend dla aktywnych będzie można spędzić na różne sposoby. Do wyboru będą m.in.: nocny marsz, gry na...
32. Finał WOŚP już w niedzielę, 28 stycznia. Natomiast imprezy, treningi i zajęcia z nim związane rozpoczną...
Weekend dla aktywnych będzie można spędzić na różne sposoby. Do wyboru będą m.in.: zawody wspinaczkowe,...
W tym tygodniu w Trójmieście zabrzmi najsłynniejsza muzyka filmowa, otworzy się nowa scena teatralna we...
Weekend dla aktywnych będzie można spędzić na różne sposoby. Do wyboru są m.in.: morsowanie, curling,...
Pierwszy weekend stycznia w Trójmieście zapowiada się mroźnie, więc to dobra okazja, aby wziąć udział w...