O co chodzi z mieszkaniem Karola Nawrockiego? Wyjaśniamy
Nie milkną echa afery mieszkaniowej z udziałem Karola Nawrockiego, kandydata na prezydenta z poparciem PiS....
Znaleziono 394 artykuły
Nie milkną echa afery mieszkaniowej z udziałem Karola Nawrockiego, kandydata na prezydenta z poparciem PiS....
Już 18 maja w Polsce odbędą się wybory prezydenckie. Niewiele czasu pozostało na zmianę miejsca głosowania....
Nie jedno - jak informował w ostatniej debacie - a dwa mieszkania ma Karol Nawrocki, kandydat na prezydenta...
W czerwcu Gdańsk stanie się centrum światowej debaty o mobilności. Wszystko za sprawą Velo-city -...
Podczas, gdy w majówkę większość kandydatów na prezydenta RP zdecydowała się na spotkania wyborcze w...
Kolejny kandydat na prezydenta RP przyjechał do Trójmiasta. Adrian Zandberg spotkał się z wyborcami w...
Nie z Rafałem Trzaskowskim, a z Magdaleną Biejat spotka się w najbliższą środę w Trójmieście Szymon...
- Proponuję demokratyczny "sparing" kandydatowi Platformy Obywatelskiej - mówił Szymon Hołownia 23 kwietnia...
Konieczność doinwestowania budownictwa społecznego, wprowadzenie do użytku zablokowanych pod inwestycję...
W nocy z soboty na niedzielę zmieniamy czas z zimowego na letni. Nastąpi przesuniecie wskazówek (a częściej...
Robotyzacja, cyberbezpieczeństwo, zabezpieczenie Bałtyku i stawianie na polski przemysł zbrojeniowy - na...
"Nauka mówi: (Nie)możliwości kosmicznych podróży" - o tym, jaka jest przyszłość eksploracji kosmosu, opowie...
Elvin Flamingo, gdański artysta sztuk wizualnych, 15 lutego opublikował w mediach społecznościowych list...
Złożenie kwiatów pod pomnikiem Poległych Stoczniowców oraz debata poświęcona sytuacji politycznej na...
Nowy gmach publiczny przy "Drodze do wolności" i głównym wejściu na teren dawnej stoczni chce wybudować...
Tuż przed końcem roku w Gdańsku odbędzie się kolejny przegląd najważniejszych filmów ostatnich dwunastu...
"Kiedy bariery znikają, pojawia się bliskość" - takie hasło widnieje na nowym muralu, jaki pojawił się na...
W Olivia Star w Gdańsku odbyła się 25. jubileuszowa gala Pomorskiej Nagrody "Gryfa Gospodarczego", na...
11,6 mln zł - tyle miało wynieść dofinansowanie z Unii Europejskiej do projektu rewitalizacji Opływu...
Jak żyć zdrowo i raczej zapobiegać chorobom, niż je leczyć? Na te i inne pytania odpowiedzą eksperci...