Arka Gdynia. Filip Kocaba umie też do przodu. "To...
Choć show w ostatnim meczu Arki Gdynia ze Stalą Stalowa Wola skradli Karol Czubak i Marcus, jednym z...
Znaleziono 29 artykułów
Choć show w ostatnim meczu Arki Gdynia ze Stalą Stalowa Wola skradli Karol Czubak i Marcus, jednym z...
- Prawie nikt w nie ma pewnej pozycji. Dzięki temu codziennie każdy ciężko trenuje, żeby być lepszym, bo...
Arka Gdynia powróciła do treningów i obecnie rozpoczyna przygotowania do nowego sezonu. Choć kadra...
Polska wygrała z Turcją 2:1 (1:0) w ostatnim sprawdzianie przed Euro 2024. Zwycięskiego gola w 90. minucie...
Gedania 1922 Gdańsk pokonała na wyjeździe Cartusię 2:1 (2:1) w meczu 27. kolejki III ligi. Podopieczni...
- Jestem wdzięczny, bo to tu najpierw dostałem szansę, a następnie się rozwinąłem. Bardzo za to dziękuję...
Bałtyk Gdynia wygrał na wyjeździe z Cartusią 1923 Kartuzy 3:1 (1:0) w 24. kolejce grupy drugiej III ligi....
Arka Gdynia pokonała na wyjeździe Podbeskidzie Bielsko-Biała 1:0 (0:0) w pierwszym swoim meczu w Fortuna 1....
Bałtyk Gdynia przegrał na wyjeździe z KP Starogard Gdański 1:3 (1:2) w meczu 32. kolejki III ligi. To piąta...
- Kobieca piłka nożna jest dostrzegana przez coraz więcej osób - zapewnia Julia Włodarczyk, zawodniczka...
Piłkarki APLG przegrały na swoim boisku z Sportis KKP Bydgoszcz 0:1 (0:0) w inauguracyjnym meczu...
- Też bym chciał grać o wyższe cele, ale trzeba zdać sobie sprawę, że będziemy walczyć o utrzymanie - mówił...
Milen Gamakow dołączył do piłkarzy Lechii Gdańsk, którzy na zgrupowaniu w Gniewinie sposobią się do...
Na inaugurację 26. kolejki III ligi piłkarze Bałtyku Gdynia pokonali na Narodowym Stadionie Rugby Lechię...
- Inaczej ten remis smakowałby, gdybyśmy to my strzelili wyrównującą bramkę. A w Bydgoszczy dwa razy...
Maciej Wardziński strzelił tysięcznego gola dla Arki na zapleczu ekstraklasy oraz znalazł się w doborowym...
W sobotnim meczu przeciwko Koronie Kielce piłkarze Lechii Gdańsk po raz pierwszy w tym sezonie rozpoczną...
Grzegorz Niciński zakończył debiutancki kurs w Szkole Trenerów PZPN na licencję UEFA Pro i od czwartku...
Adam Buksa strzelił dwa gole dla reprezentacji Polski do lat 19, która po zwycięstwie nad Andorą 3:0 (3:0)...
Tomasz Unton i Maciej Kalkowski, którzy zastąpili Joaquima Machodo, choć przemeblowali w dużej mierze skład...