Ligowiec Roku 2024. Geoffrey Groselle: To wyjątkowe uczucie
- To zawsze wyjątkowe uczucie znaleźć się w gronie najlepszych sportowców - mówi nam Geoffry Groselle,...
Znaleziono 49 artykułów
- To zawsze wyjątkowe uczucie znaleźć się w gronie najlepszych sportowców - mówi nam Geoffry Groselle,...
- Zaczynałam już w liceum. Później zaczęła się kariera seniorska, a z biegiem czasu moje życie prywatne...
- Czuję się doceniony. Mam tu dobre warunki do życia. Chciałbym tu jeszcze trochę pograć. Najważniejsze...
Wydarzeniem weekendu dla kibiców hokeja w Trojmieście będą drugie w historii derby Gdańsk. Tym razem w roli...
Trefl Gdańsk poległ w derbach północy w Olsztynie z Indykpolem AZS 0:3 (26:28, 17:25, 19:25). Podopieczni...
W 15. kolejce, kończącej pierwszą rundę 1 Ligi/MHL, Stoczniowiec Gdańsk wygrał w Toruniu po dogrywce z SMS...
- Takie mecze określane są jako derby Pomorza. Liczmy na wsparcie naszych kibiców - podkreśla Josef Vitek,...
Prezes Lechii Gdańsk Paolo Urfer oraz dyrektor techniczny Kevin Blackwell spotkali się z kibicami podczas...
Lechia Gdańsk rozpoczęła sprzedaż karnetów na sezon 2024/25. Ceny są wyższe zarówno w stosunku do tych...
Wszystko wskazuje na to, że pasjonaci bike polo w Trójmieście doczekają się nowego obiektu. Wcześniej...
To była bardzo długa noc. Lechia Gdańsk fetowała wygraną w 46. derbach Trójmiasta nad Arką Gdynia 2:1...
- Mamy problemy finansowe po poprzednim właścicielu. Nie wiedzieliśmy o wielu rzeczach, wyszły one po...
Dokładnego terminu derbów Trójmiasta nadal nie ma, ale Lechia Gdańsk już wystartowała ze sprzedażą biletów...
- Dobry prezent w postaci trzech punktów daliśmy szefowi. Myślę, że jest zadowolony To się fajnie mówi,...
Hokeistki Stoczniowca Gdańsk awansowały do półfinału Tauron Hokej Ligi Kobiet, pokonując na własnym...
Lechia Gdańsk została surowo ukarana przez Komisję Dyscyplinarną PZPN. Pierwszy mecz 2024 roku w Fortuna 1....
- Wydaje mi się, że szanse są dość małe - tak Karol Czubak ocenia możliwość odejścia z Arki Gdynia już...
- Nie powiem, że to nie jest problem. Wielki nie jest, ale jest. Próbujemy zaradzić, rozmawialiśmy o tym w...
Kibice Lechii Gdańsk w grupie zorganizowanej nie mogą uczestniczyć w derbach Trójmiasta w Gdyni, które...
Grzegorz Witt jako Ligowiec Miesiąca za pracę w sztabie reprezentacji Polski podczas piłkarskich mistrzostw...