Festiwal SpaceFest ogłosił program
- Gdy wymyślaliśmy ten festiwal, shoegaze czy spacerock to była nisza i tak już niszowego gitarowego...
Znaleziono 15 artykułów
- Gdy wymyślaliśmy ten festiwal, shoegaze czy spacerock to była nisza i tak już niszowego gitarowego...
- Jeśli ktoś nie zna zespołu Remont Pomp i przyszedł na nasz koncert przypadkowo, to są dwie rzeczy, które...
Miałam takie podświadome przekonanie: ja się na niczym nie znam, moje zdanie się nie liczy. Tu są faceci,...
Muzyka pop w Trójmieście w zasadzie nie istnieje. Brakuje zwłaszcza młodych wykonawców. Tę lukę próbuje...
- Na SpaceFest publiczność jest bliżej muzyki i muzyków. To zupełnie inne doświadczenie niż duże festiwale...
Kończy się lato, więc działalność wydawniczą wznawiają muzycy. Prezentujemy dwie świeżutkie premiery z...
- Nauczyłam się nie mieć oczekiwań i to sprawia, że jestem szczęśliwsza. Jeśli zaczynasz kreować w swoim...
Muzyka hałaśliwa, poszukująca i wymagająca od odbiorcy maksymalnego skupienia była bohaterem trzeciej...
- Męska energia jest bardzo zachłanna, każdy chce być liderem. Ciężko o dobrą komunikację. W zeszłym roku...
White Hills, nowojorski zespół grający psychodelicznego rocka zagra w poniedziałek w CSW Łaźnia w Gdańsku....
Placebo, Smokie, Ride, Nick Cave, Jacek Kaczmarski, Jordi Savall. To tydzień naprawdę wielkich nazwisk....
Do Gdańska przylecieli już muzycy przed laty związani z takimi legendami alternatywnego rocka, jak Placebo,...
Nowy gdański festiwal SpaceFest wypełnił trójmiejską niszę dla festiwalu z alternatywną muzyką gitarową i...
Rusza nowy festiwal muzyczny SpaceFest, na którym będzie można posłuchać praktycznie nieprezentowanych na...
Lato dobiega końca, ale razem z kolejną porą roku przychodzi kolejny sezon imprezowy. W trakcie...