Piotr Suchenia zmierzy się z ekstremalnym bieganiem w...
Piotr Suchenia brał udział w maratonie najbardziej wysuniętym na południe na Antarktydzie, był na Północnym...
Znaleziono 153 artykuły
Piotr Suchenia brał udział w maratonie najbardziej wysuniętym na południe na Antarktydzie, był na Północnym...
Energa Gdańsk Maraton 2025, wędrówki po lasach imprezy na orientację oraz sztuka dawnego fechtunku to tylko...
W drugiej edycji Pomorskiego Klubu Sportowego na nagrody przeznaczono ponad milion złotych. To jej niemal...
6 kwietnia pod hasłem "Biegnij w mieście wolności!" odbędzie się siódma edycja Energa Gdańsk Maratonu....
Święta Bożego Narodzenia to czas radości, ale i prawdziwego wyzwania w postaci poszukiwania i wyboru...
Bieganie zimą to wyzwanie, które wymaga odpowiedniego przygotowania zarówno fizycznego, jak i pod względem...
Wojciech Serkowski zwyciężył w 62. Biegu Westerplatte. Zwycięzca 10-kilometrową trasę z Westerplatte do...
- Był maraton najbardziej wysunięty na południe na Antarktydzie, był na Północnym Biegunie, był na środku w...
Trwają zapisy do 62. Biegu Westerplatte. Biegacze na 10-kilometrową trasę wyruszą 15 września 2024 roku....
Ponad 2,5 tys. osób wzięło udział w Nocnym Biegu na dystansie 10 km. Najszybszy okazał się zeszłoroczny...
Co musi się wydarzyć, żeby ktoś wreszcie zrozumiał, że poruszanie się rowerów i hulajnóg po jezdni ul....
Festiwal kuchni świata, festiwal planszówek, targi z rękodziełem, premiera w Teatrze Miejskim, ciekawe...
Julia Grabowska to obiecująca sprinterka młodego pokolenia. Zawodniczka MMKS Gdańsk na razie chce...
Body Worlds - najliczniej odwiedzana wystawa świata - powróciła do Gdańska po prawie 5 latach z nową...
Blisko 1,5 tys. osób pobiegło w Nocnym Biegu Świętojańskim na głównym dystansie 10 km. Impreza powróciła do...
Niesamowity wyczyn stał się udziałem mieszkańca Gdyni. Dariusz Bemben spełnił marzenie, które polegało na...
Krzysztof Sabisz przebiegł maratony na każdym z siedmiu kontynentów i jest jedną z niespełna 400 osób na...
Najbliższy weekend przyniesie wiele atrakcji dla aktywnych. Do wyboru będą m.in: zawody biegowe, gry na...
Aplikacje pomagają w prowadzeniu treningu. Mierzą tętno, pokonany dystans, pokazują liczbę spalonych...
Nietypowe prezenty pod choinkę mogą być świetnym pomysłem dla twojego bliskiego. Lubi triathlon, jazdę...